Captain America 4'un Resmi Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı

Temmuz 25, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel, merakla beklenen filmin ilk detaylarını paylaştı

Sam Wilson, 3 Mayıs 2024'te “Captain America: New World Order” başlıklı dördüncü bölümde Kaptan Amerika olarak resmen geri dönüyor. Anthony Mackie'nin, Sam Wilson (Falcon) olarak dönüşü ağustos ayında duyuruldu ve ardından Julius Onah'ın (“The Cloverfield Paradox,” “Luce”) MCU özelliğini yönetmeye hazırlandığına dair son haberler geldi.

Mackie, Sam olarak ilk çıkışını 2014 yapımı "Captain America: Winter Soldier"da yaptı ve daha sonra "Avengers: Age of Ultron", "Captain America: Civil War" ve "Avengers: Infinity War" gibi MCU filmlerinde rol aldı. Mackie daha sonra Disney Plus dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”da Sebastian Stan (Bucky Barnes, diğer adıyla Kış Askeri) ile birlikte rol aldı.

Disney+ serisi "The Falcon and the Winter Soldier", Kaptan Amerika'nın (Chris Evans) kalkanını ve mirasını Sam'e devretmesi de dahil olmak üzere "Avengers: Endgame"de ortaya çıkan olayların ardından Sam Wilson ve Bucky Barnes'a odaklanıyor. Nisan ayında, "The Falcon and the Winter Soldier" baş yazarı Malcolm Spellman'ın "The Falcon and the Winter Soldier" yardımcı yazarı Dalan Musson ile birlikte dördüncü "Captain America" filminin senaryosunu yazacağı bildirilmişti.

Bu yıl Marvel, 11 Kasım'da sinemalarda gösterime girecek olan “Black Panther: Wakanda Forever”ın yanı sıra 17 Ağustos'ta Disney Plus'ta yayınlanan “She-Hulk: Attorney at Law” dizisine sahip. Ek olarak, “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, “Guardians of the Galaxy Vol. 3” ve “The Marvels” 2023'te sinemalarda olacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!