Mission: Impossible 7’ın Salgın Nedeniyle Ara Verilen Çekimlerine Eylül Ayında Devam Edilecek

Haziran 3, 2020
REKLAM YÜKLENİYOR

Mission: Impossible 7 filminin yapım ekibinde yer alan Tommy Gormley, salgın nedeniyle ara verdikleri çekimlere eylül ayında devam etmeyi planlandıklarını açıkladı.

Tüm dünyada korku yaratan koronavirüs salgınının önüne geçmek için alınan önlemler kapsamında atılan adımlardan biri de dünyanın dört bir yanında film ve dizi prodüksiyonlarının durdurulması oldu. Heyecanla beklenen pek çok yapımın ertelenmesine neden olan salgın yüzünden prodüksiyonu durdurulan bu yapımlardan biri de Mission: Impossible 7 oldu.

Şubat ayında koronavirüs salgını Avrupa’da hızla yayılmaya başladığında, Mission: Impossible 7’ın Venedik’te gerçekleşecek çekimlerine başlanmasına sadece birkaç gün kalmıştı. Ancak salgın hızla yayılıp İtalya’yı da ciddi bir şekilde etkileyince prodüksiyona ara verildi ve çekimler ertelendi. Hatta Paramount’un filmde değişiklikler yaparak İtalya’daki çekimleri hepten iptal edebileceği konuşulmaya başlandı.

Ancak bugüne geldiğimizde salgın özellikle Avrupa ülkelerinde yavaş yavaş kontrol altına alındığı için prodüksiyonların yeniden başlaması için de planlar yapılmaya başlandı. Bu bağlamda Mission: Impossible 7’ın çekimlerine devam edilmesi için de ilk adımlar atılmaya başlandı.

Christopher McQuarrie’nin yönettiği yeni Mission: Impossible filminde yardımcı yönetmen olarak görev olan Tommy Gormley, BBC’ye verdiği demeçte filmin çekimlerine eylül ayında devam etmeyi planladıklarını açıkladı. Gormley, üç ayında içinde sete geri dönüleceğine ve filmin 2021’in mayıs ayına kadar tamamlanmış olacağına inandığını ifade etti.

Gormley ayrıca en başta çekim yapmayı planladıkları ülkelerin hepsinde çekim yapmayı planladıklarını söyledi. Bu da iddiaların aksine filmin Venedik’teki çekimlerinin iptal edilmediğini gösterdi.

Tom Cruise‘ün başrolünde yer aldığı Mission: Impossible 7’da Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames ve Vanessa Kirby önceki filmlerdeki rolleriyle geri dönüyor. Yeni filmde onlara katılacak isimlerin başında ise Marvel Sinematik Evreni’nde canlandırdığı Peggy Carter karakteriyle dikkat çeken Hayley Atwell, Nicholas Hoult’tan rolü devralarak filmin kötü karakterini canlandırması için anlaşılan Esai Morales, Boardwalk Empire ve Take Shelter gibi yapımlarla tanınan Shea Whigham ve Guardians of the Galaxy Vol. 2 ile kariyeri yükselişe geçen Pom Klementieff geliyor.

Art arda çekilecek ve bir yıl arayla vizyona girecek olan yeni Mission: Impossible filmlerinin vizyon tarihleri çekimlerinin durmasının ardından kısa bir süre için de olsa ertelenmişti. 21 Temmuz 2021’de vizyona girmesi planlanan Mission: Impossible 7, 19 Kasım 2021’e ertelenirken, 5 Ağustos 2022’de vizyona girmesi planlanan sekizinci film 4 Kasım 2022’ye ertelendi.

Kaynak: deadline

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!