Yeni Fantastic Four Filminin Başrolü Bulundu mu?

Ağustos 7, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Sinematik Evreni'nin Fantastik Dörtlü'süne Vanessa Kirby'nin liderlik edeceği iddia edildi.

Aylar boyunca Marvel Studios'un "Fantastic Four" filmi hakkında, hiçbiri resmen onaylanmayan ve genellikle spekülatif görünen sayısız oyuncu seçimi söylentisi oldu.

Ancak şimdi, The Hot Mic'den Jeff Sneider, "Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" yıldızı Vanessa Kirby'nin sadece bir aday olmadığını, Sue Storm rolüne çoktan seçildiğini ortaya atmasıyla işler biraz daha ciddiye bindi.

Sneider ek olarak, yeni Fantastik Dörtlü takımına Reed Richards'ın değil Sue Storm'un liderlik edeceğini belirtiyor. Filmi çevreleyen oyuncu seçimi spekülasyonlarının çoğu, Reed Richards rolünün Adam Driver'a gideceğini öngörse de yakın zamanda Matt Smith'in ismi de bu rolle birlikte anılmaya başlandı.

Ebon Moss-Bachrach'ın (The Bear) filmde bir rolü olabileceğini ve hem Johnny Storm hem de The Thing'e hayat verecek oyuncuların seçildiğini ama henüz isimlerin gizli tutulduğunu belirten Sneider, Johnny Storm için Jack Quaid'in (The Boys) adını duyduğunu, ancak bundan emin olmadığını belirtti.

Quaid Twitter'dan bir açıklama yayınlayarak bunun doğru olmadığını belirttiğinde, Sneider yanlışlık yaptığı için özür diledi ve bahsettiği ismin Joseph Quinn (Stranger Things) olduğunu, ancak bu oyuncu seçiminin Vanessa Kirby gibi kesin olmadığını söyledi.

Marvel Studios henüz oyuncu seçimleriyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Matt Shakman'ın yöneteceği filmin senaryosunu "Avatar: The Way of Water" ve "War of the Worlds" gibi filmlerin senaryolarına imza atan Josh Friedman kaleme alacak ancak senaryo aşamasının devam etmsi için yazarlar grevinin sona ermesi gerekiyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!