Marvel, Yeni X-Men Filmleri İçin Çalışmalara Başlıyor

Ekim 3, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Studios'un ilk "X-Men" filmi için yazarlarla görüşmeye başlıyor.

Hollywood'da senaristler grevinin bitmesinin ardından, Marvel Studios'un merakla beklenen ilk "X-Men" filmi için bu sonbaharda yazar toplantıları düzenlemeye hazır olduğu bildiriliyor.

Hayranlar için sevindirici bir haber olsa da bu durum filme yakın bir zamanda kavuşacağımız anlamına gelmiyor. Deadline, filmin henüz bir tarih belirlememesi nedeniyle aceleye gerek olmadığını ve bir yazar tutma kararının muhtemelen 2024'ün başlarına kadar verilmeyeceğini belirtiyor.

Disney'in 2019'da 20th Century Fox'u satın almasından bu yana MCU'nun hazırladığı yeni bir "X-Men" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak o zamandan bu yana hayranlar yalnızca, 2024 başlarında Disney+'ta yayınlanacak olan animasyon dizisi "X-Men '97" hakkında küçük ipuçları ve haberler aldılar.

Yakın gelecekte X-Men ve Marvel Sinematik Evreni "Deadpool 3" filmiyle ilk kez bir araya gelecek. Filmde Deadpool olarak geri dönecek olan Ryan Reynolds'a, X-Men filmlerinde yıllarca canlandırdığı Wolverine karakteriyle Hugh Jackman eşlik edecek. Bunun yanı sıra X-Men filmlerinden pek çok karakterin sürpriz görünümler yapması bekleniyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!