Tom Holland, Spider-Man 3’nin Çekimlerine Temmuz Ayında Başlanacağını Açıkladı

Haziran 3, 2020
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Sinematik Evreni’nde Spider-Man’e hayat veren Tom Holland, Spider-Man 3’nin çekimlerine temmuz ayında Atlanta’da başlanacağını ve MJ karakterine hayat veren Zendaya’nın da filmde rol alacağını açıkladı.

Marvel çizgiromanlarının belki de en sevilen kahramanı olan Spider-Man, beyazperdedeki yolculuğunu sürdürüyor. 2017 yılında vizyona giren Spider-Man: Homecoming ile başlayan ve geçtiğimiz yıl gösterime giren Spider-Man: Far From Home ile devam eden yeni serinin üçüncü filmi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte, film hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Philippine Daily Inquirer’a konuşan Tom Holland, heyecanla beklenen Spider-Man 3’nin çekimlerine temmuz ayında Atlanta’da başlayacaklarını açıkladı. Spider-Man 3’de önceki filmlerden başka kimleri görebileceğimiz sorulan Holland, ilk iki filmde MJ karakterine hayat veren Zendaya‘nın kesinlikle filmde olacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Disney ve Sony arasında yaşanan anlaşmazlık Spider-Man’in bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’nden ayrı olarak yoluna devam etme ihtimalini gündeme getirmiş olsa da, taraflar sonunda anlaşmaya vardığı için yeni Spider-Man filmi de Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olacak. Bu doğrultuda filmi Marvel Studios hazırlayacak. Her zaman olduğu gibi dağıtımını ise Sony yapacak.

İlk iki filmin de yönetmeni olan Jon Watts’ın yöneteceği Spider-Man’de sevilen kahramanı nasıl bir maceranın beklediği şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak Spider-Man: Homecoming’de rol alan Michael Mando‘nun geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşım, Spider-Man çizgiromanlarından tanıdığımız kötü karakterlerden biri olan Scorpion’un filmde yer alabileceğini gösteriyor.

Kaynak: collider

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!