Morbius filminin 6.kez ertelendiği açıklandı

Ocak 6, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle, 2020 ve 2021'de gösterime girmesi planlanan birçok film ertelendiğine ya da dijital platformlarda yayınlandıklarına şahit olmuştuk. Dune, Wonder Woman 1984, The King's Man gibi filmler birkaç ertelenmenin ardından vizyona girmişti. Başrolünü ünlü oyuncu Jared Leto'nun oynadığı çizgi roman uyarlaması Morbius filmi ise ertelenme konusunda yeni bir rekora imza atabilir. Sony tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre Morbius, 1 Nisan 2022 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak.

Son olarak Ekim ayından 28 Ocak tarihine kaydırılan film için artık bu son ertelenme beklentileri oluşmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni bir fragman yayınlayan ve bir kez daha bu tarihi işaret eden Sony, sürpriz bir şekilde filmi 6.kez ertelemiş oldu.

İlk planlanan gösterim tarihi 31 Temmuz 2020 olan film sırasıyla 2021 Mart, 2021 Ekim, 21 Ocak 2022 ve 28 Ocak 2022 tarihlerinin ardından 1 Nisan 2022'ye kaydırıldı. Yani film neredeyse 2 yıla yakın bir süre erteleme almış oldu.

Matt Sazama ve Burk Sharpless tarafından senaryosu kaleme alınan Morbius filminin, yönetmen koltuğunda Daniel Espinosa oturuyor. Marvel Comics karakterine dayanan süper kahraman filmi, nadir görülen bir kan hastalığından kendisini tedavi etmeye çalışan bir biyokimyacının hikayesini konu alıyor. Jared Leto'nun başrolü oynayacağı filmin oyuncu kadrosunda Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson ve Michael Keaton gibi ünlü isimler bulunuyor.

Morbius, tedavisi olmayan bir kan hastalığını, deneysel bir yöntem ile tedavi etmeye çalışır. Hastalığı, elektroşok terapisi ve vampir yarasaları ile iyileştirmeye çalışan Morbius, korkunç bir sonuçla karşı karşıya kalır. Deneysel tedavi ile vampire dönüşen Morbius'un hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Birçok zorlu durumla mücadele etmek zorunda kalan Morbius'un hayatta kalmak için sürekli kana ihtiyacı vardır ve artık ışığı çıkması imkansızdır. Bu sorunların yanı sıra o, birçok insanüstü güce de sahip olur.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!