Kevin Feige’nin Yapımcılığını Üstlendiği Yeni Star Wars Filminin Senaryosunu Michael Waldron Kaleme Alacak

Ocak 17, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige’nin yapımcılığını üstlendiği yeni Star Wars filminin senaryosunu Loki dizisinin yaratıcısı Michael Waldron kaleme alacak.

2019 yılında Iron Man ile başlayan ve gitgide daha da büyüyerek sinema dünyasını domine eden bir film serisi hâline gelen Marvel Sinematik Evreni’nin mimarı olan, Marvel Studios başkanı Kevin Feige‘nin Lucasfilm ve Disney için yeni bir Star Wars filmi çekmekle ilgilendiğine dair haberler çıkmıştı.

Yaklaşık iki yıl sonra, tam da yeni Marvel ve Star Wars projelerinin duyurulduğu Disney Investor Day’ın yapılmasının ardından, Kevin Feige’li yeni Star Wars filmiyle ilgili ilk somut adımlar atıldı.

Deadline’ın haberine göre Rick and Morty ve Doctor Strange in the Multiverse of Madness’in senarist ekibinde yer alan, aynı zamanda Tom Hiddleston’ın başrolünde yer aldığı Loki dizisinin yaratıcısı olan Michael Waldron, yeni Star Wars filminin senaryosunu kaleme alacak.

Kevin Feige ve Michael Waldron’un Yeniden Bir Araya Geldiği Yeni Star Wars Filmi İçin Hazırlıklara Başlandı

Henüz ismi belli olmayan yeni Star Wars filmi, Kevin Feige ve Michael Waldron ortaklığının yeni bir ürünü. Birkaç yıldır Kevin Feige ve Disney ile birlikte çalışan Michael Waldron, yazacağı bu senaryoyla izleyiciyi Star Wars evreninde yeni maceralara sürükleyecek gibi gözüküyor.

Michael Waldron şimdiden Loki’nin 2. sezonu üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Bu durum Marvel, Lucasfilm ve Michael Waldron arasındaki uzun yıllar sürecek yeni ortaklığının habercisi olduğunu bizlere gösteriyor.

Öte yandan Kevin Feige’nin Star Wars ekibine dâhil olması, başarılı yapımcının önümüzdeki yıllarda serinin başına geçmesi için atılmış ilk adım olabilir. Bu noktada Feige’nin projeye nasıl yön vereceği, Star Wars evrenine Kathleen Kennedy’den farklı olarak nasıl bir bakış açısı getireceği merak konusu. Henüz ismi belli olmayan, Michael Waldron’ın senaryosunu yazacağı Star Wars filmiyle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!