Joseph Kosinski, Top Gun Maverick Devamı Gelebilir

Aralık 14, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Maverick'in hikayesi devam edecek mi?

"Top Gun: Maverick" yönetmeni Joseph Kosinski, hit aksiyon filminin devamı için kapıyı açık bıraktı. Deadline'ın Contenders LA3C panelinin bir parçası olarak konuşan yönetmen, hikayenin "Top Gun 3"te devam edebileceğine dair bir ipucu verdi.

Orijinal filmden 36 yıl sonra gelen "Top Gun: Maverick"te Tom Cruise, Pete 'Maverick' Mitchell olarak geri dönüyor ve Top Gun akademisinde neredeyse imkansız bir görevi üstlenmek için bazı yeni mezunları eğitmekle görevlendiriliyor. Tom Cruise'un yanı sıra Val Kilmer'ın da kısa bir rolle dahil olduğu filmde Miles Teller, Glen Powell, Jon Hamm, Jennifer Connelly gibi isimler rol aldı.

Film CGI kullanılmadan çekilen aksiyon sahneleriyle büyük beğeni topladı ve dünya çapında bir milyar 488 milyon dolar hasılat elde ederek 2022'nin en çok kazanan filmi oldu. Bu muazzam başarıyla birlikte, Maverick'in hikayesi devam edecek mi sorusu da sık sık gündeme geliyor. Daha önce Miles Teller'a bu soru yöneltilmiş ve aktör buna karar verecek ismin Tom Cruise olduğunu söylemişti.

Joseph Kosinski ise çok daha umut verici bir açıklama yaptı: "Geri dönmemizi gerektirecek kadar ikna edici başka bir hikaye var mı? Bana öyle geliyor ki bu filmin sonunda Maverick'in deposunda biraz benzin kalmış. O durulmuyor."

Kosinski'nin sözleri, yönetmenin devam filmine sıcak baktığını göstererek hayranları sevindirdi. Ancak Maverick'in uzun süren geliştirme süreci, potansiyel yeni bir filmin duyurulmasından önce birkaç yıl daha olacağı anlamına geliyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!