Chris Pratt’li The Tomorrow War 2 İçin Hazırlıklara Başlandı

Temmuz 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

The Tomorrow War 2 için hazırlıklara başlandı. Kısa süre önce Amazon’da yayınlanan The Tomorrow War’un devam filminde yer almaları için başta Chris Pratt ve yönetmen Chris McKay olmak üzere ilk filmin arkasındaki isimlerle görüşülüyor.

Guardians of the Galaxy ve Jurassic World serileriyle tanınan Chris Pratt’in başrolünde yer aldığı, aksiyon ve bilimkurgu türlerini harmanlayan The Tomorrow War filmi, izleyiciyi insanlığın uzaylı yaratıklara karşı kaybettiği savaşın sonunda değişen bir dünyaya davet ediyor ve bilim insanlarının bu düzeni değiştirmek adına yeni askerler yetiştirmeye başlamasıyla birlikte yaşanan olayları takip ediyoruz.

Chris Pratt’la beraber filmin oyuncu kadrosunda Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge ve J.K. Simmons gibi isimler yer alırken; filmin yönetmenliğini The Lego Batman Movie’ye imza atan Chris McKay üstleniyor.

Deadfall ve 24 Hours to Live filmlerinin senaristi Zach Dean‘in senaryosunu kaleme aldığı filmin pandemiden önce vizyona girmesi planlanıyordu ancak salgının ortaya çıkardığı olumsuz şartlar bu durumu engelledi ve Amazon, filmin haklarını 200 milyon dolara satın almak için Skydance ile anlaşmaya vardı.

The Tomorrow War 2 Filmini Chris McKay Yönetecek

2 Temmuz tarihinde 240’tan fazla ülkeden izleyici ile Amazon’da buluşan film, platformun son birkaç gün içerisinde en çok izlenen yapımlarından biri oldu. Hâliyle bu durum, bir devam filminin çekilmesi fikrinin kapılarını araladı. Amazon henüz filmin izlenme rakamlarını açıklamadı ancak Deadline’ın haberine göre izleyici ile buluşmasının üzerinden henüz bir hafta geçmişken The Tomorrow War’un devam filmi için hazırlıklara başlandı.

Devam filminin yönetmenliğini ilk filmde de olduğu gibi Chris McKay üstlenecek. Aynı zamanda senarist Zach Dean de filmin senaryosunu kaleme alacak. Chris Pratt, Yvonne Strahovski, Sam Richardson, Betty Gilpin, Edwin Hodge ve J.K. Simmons’ın da yeni The Tomorrow War için ilk filmdeki rollerine geri dönmesi bekleniyor. Henüz bu konuda kesin bir anlaşmanın sağlanmadığını da sözlerimize ekleyelim.

Şu an ön hazırlık aşamasında olan filmin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Filmle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!