Netflix Dizisi Lupin’in 3. Kısım Çekimleri Başladı

Kasım 22, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Netflix'in hit dizisi "Lupin", merakla beklenen üçüncü kısım çekimleri Paris'te başladı. Fransız yıldız Omar Sy'ın dünyaca ünlü beyefendi hırsız ve kılık değiştirme ustası Arsène Lupin'den ilham alan Assane Diop karakterini yeniden canlandırdığı dizi, “Squid Game”den sonra Netflix'in en büyük ikinci uluslararası hiti durumunda. Yapım, perşembe günü hem Netflix, hem de Sy tarafından kendi Twitter hesaplarından duyuruldu.

Şu anda Los Angeles'ta yaşayan Sy, Paris'in çatı manzarasına karşı temel parlak gülümsemesiyle bir selfie yayınladı ve "Evde olmak iyi hissettiriyor! Lupin, Bölüm 3, şimdi üretimde.” dedi. Netflix, prodüksiyonu duyurmak için aynı resmi yayınladı ve şu açıklamayı yaptı: "Bil bakalım kim geri döndü ve şovu çalmaya hazır?" sözlerine yer verdi.

Yapımcılığını Gaumont'un üstlendiği çağdaş uyarlama, karakteri 1905'te yaratan Fransız yazar Maurice LeBlanc'ın ikonik romanlarından yola çıkarak George Kay tarafından François Uzan (“Family Business”) ortaklığıyla yaratıldı. “Lupin”, yayıncı için dünya çapında bir hit oldu. İlk kısım, platformdaki ilk 28 günü içinde 70 milyondan fazla hane tarafından izlendi. Sy ayrıca, “Lupin”in bazı bölümlerinde yaratıcı yapımcı olarak görev yaptı.

Diğer Netflix dizisi orijinallerinde olduğu gibi, “Lupin”de de Soufiane Guerrab, Shirine Boutella, Ludivine Sagnier ve Clothilde Hesme gibi farklı geçmişlerden yükselen birçok yetenek var. Gösterinin başarısının ardından Netflix ve Sy, uzun soluklu bir film anlaşması yaptı. Sy, bu haftanın başlarında Paris'te "Intouchables" filminin vizyona girmesinin 10. yıl dönümünü birlikte oynadığı Francois Cluzet, yönetmenler Olivier Nakache, Eric Toledano ve Gaumont CEO'su Sidonie Dumas ile kutladı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!