Yennefer, Witcher 3. Sezon için Geri Dönüyor

Mayıs 13, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Henüz yapım aşamasında olan Netflix yapımı olan The Witcher 3. Sezon’unda, bir çoğumuzun geri gelmesini beklediği Yenneffer görüldü.

The Witcher 3.Sezon’un yapım aşamasında olduğu zaten biliniyor ama önümüzdeki sezon için henüz bir lansman veya fragman yayınlanma tarihi açıklanmadı. Gelecek sezondan bazı sahneler paylaşıldı ve bunlarda yer alan aktörler hakkında devam eden spekülasyonlar var. Bunlardan birisi de mesela Vengenberg’den Yennefer’i oynayan Anya Chalotra hakkında. Henüz diziyi izlemediyseniz bundan sonrası sizin için spoiler içerecektir. Ancak Yennefer'ın Witcher 3. Sezon için geri döndüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

Biliyorsunuz 2.Sezon’un sonunda Yennefer’ın büyü güçleri geri gelmişti tabi bu gelişme dizinin hayranları için iyi bir haberdi. Buna rağmen, sezonun sonunda, Yennefer bunun yerine Ciri için kendini feda etmişti. 3. Sezonla ilgili haber, Yennefer'in büyüsünün gerçekten geri döndüğünü doğruluyor gibi görünüyor, ancak bunun ne seviyede olduğunu henüz bilmiyoruz.

Yennefer açısında kötü geçen bir 2. Sezon'un ardından yeniden büyülerine kavuşması heyecan verici.

Dizide, Yennefer, ilk sezonda Sodden’e yaptığı vahşi saldırının ardından sihir yapma yeteneğini kaybetmişti hatırlarsanız. İkinci sezon, kaybettiği güçlerini geri almak için bir yol bulmakla ve hatta bu uğurda Ciri’yi (Freya Allan) feda etmeye kadar ileri gitti iş. Onca arayışa ve kayba rağmen Yennefer sezon sonunda Ciri’yi kurtarmak için kendini ateşe attı ve böylece tekrardan güçlerine kavuşmuş oldu.

The Witcher’ın 3. Sezon çıkış tarihi ya da fragman yayınlanma tarihi hakkında bir bilgi yok, ancak ilk iki sezonun yanı sıra anime filmi The Witcher: Nightmare of the Wolf şu anda Netflix’te izlenebiliyor.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!