Erşan Kuneri Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Nisan 17, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Netflix, Cem Yılmaz dizisi 13 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak.

Karakomik Filmler serisiyle ve son stand up gösterisi Diamond Elite Platinum Plus'la karşımıza çıkan Cem Yılmaz, yeni projesi Erşan Kuneri ile geliyor. Geçtiğimiz aylarda çekimleri tamamlanan dizinin post prodüksiyon süreci de bitti ve Netflix, diznin prömiyer tarihini açıkladı. Erşan Kuneri, 13 Mayıs tarihinde izleyiciyle buluşacak. Gora ve Arif V 2016 filmlerinde karşımıza çıkan meşhur porno yapımcısı Erşan Kuneri, mini diziyle ekranlarda olacak.

Erşan Kuneri dizisinin çekimleri 12 Eylül tarihinde tamamlanmıştı ve Cem Yılmaz müjdeyi vermişti. Şimdi, prömiyer tarihiyle birlikte diziden bir de poster paylaşıldı. Erşan Kuneri dizisinin konusu ise şöyle: 70'ler erotik sinemasında büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri, farklı türlere de el atmaya karar verir. Kuneri, sektörden partnerleri olan Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte farklı film türlerini denemek için harekete geçer.

Dizi, 8 bölümden oluşuyor. Cem Yılmaz'ın söylediklerine göre Erşan Kuneri dizisinde 150 ekip üyesi çalıştı. Dizi toplamda 6 saat sürecek. Netflix, duyuruyu "Medarıiftiharımız Kuneri Film artık bizimle. #ErşanKuneri 13 Mayıs'ta sadece Netflix'te oynuyor." sözleriyle yaptı ve Kuneri'nin mektubunun olduğu görsellerle destekledi. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak yer alıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!