Netflix, Peaky Blinders'ın Yeni Sezonu için Tarih Açıkladı

Mart 11, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

“Peaky Blinders”ın altıncı sezonu Netflix'le geliyor.

Peaky Blinders”ın altıncı sezonu Netflix'le geliyor. Başrolünde Cillian Murphy'nin yer aldığı gösteri, 10 Haziran'da platformda yayına girecek. Altıncı sezon, aynı zamanda bir film uyarlaması üzerinde çalışılmasına rağmen, hit dizinin son sezonu olacak. Film için 2023 yılında set aşamasına geçmesi planlanıyor.

Dizinin son sezonu, tek bir önemli karakter olmadan yayınlanacak: Helen McRory tarafından oynanan Polly Teyze. McRory, geçen nisan ayında trajik bir şekilde kanser nedeniyle hayatını kaybetti. Murphy, “Bence bu, kısmen dünyada meydana gelen tüm pandemik olaylar nedeniyle, geçen sezonu umutla iyileştiren ve en yenisini mümkün olan en zengin ve en derin şekilde yapmaya iten dizinin doruk noktasıdır ve elbette, Helen McCrory'nin kaybı gerçekten üzücü. Bence bunu özel bir seri yapmaya kararlıyız ve çok çalışmaya kendimizi adadık. Hayranların memnun kalacağını düşünüyorum!" dedi.

Murphy, sözlerine şöyle devam etti; "Bence tüm seri ona gerçekten saygı duyuyor ve onu onurlandırıyor. Varlığı ve karakterinin varlığı dizide hala hissediliyor ve bu, Tommy'nin sezondaki yolculuğunun büyük bir parçası. O olmadan farklı olacak, biliyorsun. Sadece aynı olmayacak. Oyuncu ve insan olarak ne kadar olağanüstü olduğundan bahsetmiştim ve bu sadece bizim şovumuz için değil, tüm oyunculuk topluluğu için çok büyük bir kayıp. Düşüncelerim her zaman eşi ve çocukları ile birlikte. Umarım gösteri onun anısına kadar yaşar." dedi.

İngiltere çıkışlı gangster dizisi, ülkesinin kanalı BBC'de 27 Şubat'ta prömiyer yapacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!