Shogun dizisinin başrollerinde Hiroyuki Sanada ve Cosmo Jarvis yer alacak

Mayıs 28, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

James Clavell’in aynı isimli romanından uyarlanan Shogun, feodal Japonya’da farklı dünyalardan iki hırslı adamın ve gizemli bir kadın samurayın çarpışmasını ele alacak.

John Blackthorne, risk almayı seven İngiliz bir denizci olarak kendini Japonya’da bir gemi enkazında bulur. Japonya’nın değişik kültürü zamanla Blackthorne'un karakterini şekillendir. Lord Toranaga ise, kendi tehlikeli politik rakipleriyle sürekli çatışma içinde olan kurnaz ve güçlü bir lorddur. Ve Lady Mariko, paha biçilemez yetenekleri fakat kirli bir aile geçmişi olduğu için adını temize çıkarmaya çalışan gizemli bir kadın.

Hiroyuki Sanada ve Cosmo Jarvis’in başrollerini paylaşacağı dizide Lady Mariko’yu ise kimin canlandıracağı henüz belli olmadı.

Dizinin uyarlandığı roman 1975’de yayımlanmış ve 30 milyondan fazla satışla en çok satanlar lisesine girmişti. 1980’de aynı isimli ve NBC tarafından yapılan mini bir dizi çekilmiş, başrollerde Richard Chamberlain, Toshiro Mifune ve Yoko Shimada yer almıştı. FX, dizinin yapımını 2018’de onaylamıştı. Justin Marks ve Rachel Kondo’nın yazarlığı paylaştığı projede Marks aynı zamanda yapımcılığı da Michaela Clavell ile paylaşıyor.

Başrollerden Sanada, Netflix’in Army of the Dead isimli filminde ve Mortal Kombat’ın uyarlamasında ikonik karakter Scorpion olarak rol almıştı. Başrollerin ikincisini üstlenen Jarvis’in geçmiş işleri ise Raised by Wolves ve Peaky Blinders gibi projeler içermekte.

Kaynak: variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!