Elizabeth Olsen, HBO Max’in yeni dizisi Love and Death’te rol alacak

Mayıs 4, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Elizabeth Olsen HBO Max in John Bloom ve Jim Atkinson ın Evidence of Love A True Story of Passion and Death adlı kitabından uyarlanan Love and Death dizisinin başrolünde yer alacak.

Nicole Kidman’ın yapımcıları arasında olduğu Love and Death, 1980 yılında Texas’ta işlenen bir cinayeti odağına alıyor olacak. Olsen ise dizide Candy Montgomery adlı, kendi arkadaşı ve komşusu Betty Gore’u bir baltayla öldürme suçundan hüküm giymiş olan bir kadını canlandırıyor olacak. Lionsgate TV başkanı Kevin Beggs’in Elizabeth Olsen seçimiyle ile ilgili yaptığı açıklama şöyle: Candy rolü için Olsen’dan daha iyi bir seçim düşünemezdik. Yeteneği, karizması ve enerjisi izleyenleri büyüleyebilir.

Godzilla, Avengers: Age of Ultron, Avengers: Infinity War gibi yapımlarla tanınan Elizabeth Olsen son olarak Marvel Stüdyolarının Disney+'ta yayınlanan ilk televizyon dizisi WandaVision’da rol almıştı. Kendisinin rol alacağı bir sonraki proje ise, WandaVision ile de bağlantılı olan Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi olacak.

Kaynak: hollywoodreporter

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!