Zendaya'lı Euphoria, Game of Thrones'tan Sonra En Çok İzlenen HBO Dizisi Oldu

Mart 1, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Euphoria HBO'da son 18 yılda Game of Thrones'un ardından en çok izlenen ikinci dizi sezonu oldu.

Euphoria, HBO'nun 2004'ten beri yayınlanan dizileri arasında Game of Thrones'un ardından en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Zendaya liderliğindeki drama, pazar günü ikinci sezon final bölümüyle 6,6 milyon izleyiciyi çeken başka bir rekoru daha kırdı. HBO'ya göre, "Euphoria"nın ikinci sezon bölümleri şu anda ortalama 16.3 milyon izleyiciye ulaşıyor ve bu rakam, "Game of Thrones" dışında son 18 yılda bir HBO dizisinin herhangi bir sezonu için en iyi performans.

Bugüne kadar, ikinci sezon galasının izleyici sayısı ABD'de 19 milyon izleyiciye yaklaşıyor. “Euphoria”, bir kez daha ABD'de HBO Max'te üst üste yedinci hafta birinciliği ve hem Latin Amerika, hem de Avrupa'da haftanın en iyi dizisi oldu. 1 Şubat'ta bildirdiği gibi, "Euphoria'nın" bölüm başına izleyici ortalaması, ikinci sezonun yalnızca ilk dört bölümünü yayınladıktan sonra ilk sezonuna göre neredeyse %100 arttı. Dizi ayrıca, 13 Şubat'ta Super Bowl LVI karşısında yayınlandığında yeni bir dizi rekorunu kırdı.

Dizi, sosyal medyada da 34 milyon tweet ile ABD'de şimdiye kadar on yılın en çok tweetlenen şovu oldu. “Euphoria”nın ikinci sezonu, 17 yaşındaki Rue'nun (Zendaya) aşk, kayıp ve bağımlılığın baskılarını dengelerken, bir yandan da umut bulması gereken East Highland kasabasındaki yaşamına odaklanıyor. Onunla birlikte, lise öğrencilerinin iç içe geçmiş hayatları da dizide yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid ve Austin Abrams yer alıyor. “Euphoria”, Sam Levinson tarafından yaratıldı, yazıldı, yönetildi ve yönetici yapımcılığı üstlenildi.

Kaynak: beyazperde

Benzer Haberler

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!