Peacemaker, HBO Max'ten İkinci Sezon Onayı Aldı

Şubat 18, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Baş yapımcı James Gunn ve yıldız John Cena, çarşamba günü yaptığı açıklamada, DC Comics uyarlaması “Peacemaker”ın HBO Max'te ikinci sezon için yenilendiğini duyurdu. Duyuru, Cena'nın canlandırdığı, Gunn'ın 2021 yapımı uzun metrajlı filmi “The Suicide Squad”daki karakterin hikayesini anlatan ilk sezon finalinden bir gün önce geldi. Danielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland ve Steve Agee, Peacemaker'a bir uzaylı istilasını püskürtmek için yardım etmekle görevlendirilen rengarenk operasyon ekibinin üyelerini canlandırdı.

Gunn, ilk sezonun sekiz bölümünün tamamını yazdı ve beşini yönetti. Her biri birer yönetmen olan Jody Hill, Rosemary Rodriguez ve Brad Anderson, Gunn, Peter Safran ve Matt Miller'la birlikte yürütücü yapımcı olarak görev alıyor. Cena, yardımcı yapımcı olarak, Stacy Littlejohn ise danışman yapımcı olarak yer alıyor. İkinci sezonun her bölümünü Gunn yazıp yönetecek.

HBO Max'in Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey yaptığı açıklamada, “James Gunn'ın dehası 'Peacemaker' ile bir kez daha parlıyor. Eşsiz John Cena tarafından hayata geçirilen bu karakteri aldı ve insanüstü bir dünyada yaşayan bu uyumsuz ekibin insanlığını sergileyen olağanüstü bir dizi yarattı. Dizi prömiyerini HBO Max'te yapan ilk orijinal DC şovu olarak, izleyicilerin barışa bir şans vermeyi kabul etmesinden dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

Peacemaker”ın sekiz bölümlük yayındayken ne kadar popüler olduğunu anlamak zor ancak dizinin başarılı olduğuna dair bazı işaretler var. Açıklanan rakamlara göre dizi yayıncı için büyük başarı elde etti. Business Insider'a göre Parrot Analytics, dizinin ortalama diziden 69,5 kat daha fazla talep gördüğünü bildirdi. Dizi, ocak ayında iki kez Reelgood'un En Çok İzlenen 10 Dizi listesine girdi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!