Sex and the City, 10 yeni bölümüyle tekrardan seyirciyle buluşuyor

Ocak 17, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Bir döneme damga vurmuş dizilerden biri olan Sex and the City, HBO Max'te yayınlanacak 10 yeni bölümüyle tekrardan seyirciyle buluşacak. Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis rollerine geri dönerken, Samantha Jones karakterine hayat veren Kim Cattrall ise yeni bölümlerde yer almayacak.

Variety'nin özel haberine göre, 1998 yılında başlayıp altı sezon süren ve 90'ların sonu ile 2000'lerin başına damga vuran dizilerden biri olan Sex and the City, 10 yeni bölümle tekrardan seyircinin karşısına çıkacak.

HBO Max'te yayınlanacağı belirtilen ve And Just Like That… adını taşıyacak olan sezon, Carrie, Charlotte ve Miranda'nın dostlukları ve aşklarını 50'li yaşlarına taşımalarını konu edecek.

Uzun süredir üzerine konuşulan ve nihayet resmi olarak açıklanan yeni bölümlerin çekimlerine ilkbaharın sonu gibi başlanması bekleniyor. Darren Star'ın yaratıcısı olduğu dizi, 2004 yılında sona ermiş, ilki 2008'de ikincisi ise 2010 yılında gösterime giren iki filmle Sex and the City külliyatı taçlandırılmıştı.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!