Sharon Stone, The Flight Attendant'ın İkinci Sezon Kadrosunda

Ocak 14, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Kaley Cuoco'nun canlandırdığı Cassie Bowden, The Flight Attendant'ın ilk sezonda babasıyla çözülmemiş sorunları ele aldı. İkinci sezonda ise annesiyle yüzleşecek. Son çıkan haberlere göre, Cassie'nin ayrı yaşadığı ve ayrı kalmayı tercih eden annesi Lisa Bowden'ı, konuk oyuncu rolüyle Casino performansıyla Oscar adaylığı bulunan Sharon Stone üstlenecek ve HBO Max drama dizisinin kadrosuna katılacak.

Bir karakter açıklamasına göre, Lisa'nın bir ömür boyu alkolizmle uğraştıktan sonra kızına gösterecek sabrı ya da iyi niyeti yok. Jason Jones, Cassie ve kardeşi Davey (T.R. Knight) çok küçükken, nasıl öldüğüne dair geri dönüşlerle hikayeyi anlatan ilk sezonda Cassie'nin babası Hank Bowden'ı oynadı. Bu, alkol bağımlılığıyla mücadele eden yetişkin Cassie'nin başına bela olan bir anıydı ve aynı zamanda bir otel odasında bir elektrik kesintisinden sonra uyanıp yatağının başında öldürülen bir adamı bulduğu için nedenini arıyordu.

İkinci sezon, Cassie'nin boş zamanlarında CIA'ye çalışırken, Los Angeles'ta ayık yaşadığını görecek. Denizaşırı bir görevde bir cinayete tanık olduğunda, kendisini başka bir uluslararası gizeme bulaştıran başka bir tehlikeli durumda bulacak. HBO Max'ten yayınlanan ve 2022 dizilerine bir ilk bakış sunan videoda yeni sezondan ilk görüntüler yer aldı.

Knight, Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez, Yasha Jackson ve Audrey Grace Marshall, Cuoco ile birlikte The Flight Attendant'ın ikinci sezon çekimlerine devam ediyor. Yeni oyuncular arasında Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera ve Shohreh Aghdashloo yer alıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!