Dune: The Sisterhood dizisinin kadrosu belli olmaya başladı

Ekim 6, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Emily Watson ve Shirley Henderson HBO Max için hazırlanan Dune: The Sisterhood dizisinin kadrosuna katıldı.

Brian Herbert ile Kevin J. Anderson'ın Sisterhood of Dune adlı romanına dayanan ve Dune filmindeki olayların 10 bin yıl öncesinde geçecek olan Dune: The Sisterhood dizisinin kadrosu belli olmaya başladı. Başrollerde yer almak üzere kadroya katılan Emily Watson ve Shirley Henderson, HBO Max'te yayınlanacak dizide Valya Harkonnen ve Tula Harkonnen karakterlerine hayat verecek.

Dalgaları Aşmak ve Paylaşılamayan Tutkular filmlerindeki performansıyla iki kez en iyi kadın oyuncu Oscar'ına aday olan Watson daha önce The Third Day, Genius ve Little Women gibi dizilerde rol almış ve Dune: The Sisterhood'un ilk bölümünü yönetecek olan Johan Renck ile Chernobyl'de birlikte çalışıp Emmy adaylığı kazanmıştı. Harry Potter ve Sırlar Odası ile Harry Potter ve Ateş Kadehi filmlerindeki Moaning Myrtle rolüyle tanınan Henderson'ın kariyerinde ise Bridget Jones serisinin yanı sıra Happy Valley, The ABC Murders, Trainspotting ve Okja gibi yapımlar bulunuyor.

HBO Max için diziyi hazırlayan Legendary Television'ın, ilki Ekim 2021'de gösterime girip dünya çapında 400 milyon doların üzerinde hasılat elden, ikincisi şu anda yapım aşamasında olan ve Kasım 2023'te gösterime girmesi beklenen iki filmin de yönetmenliği üstlenen Denis Villeneuve, dizide Jon Spaihts, Scott Z. Burns, Matthew King, John Cameron ve Cait Collins gibi isimlerle yapımcılık görevini üstleniyor.

Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!