The Batman filminden kesilen Joker sahnesi yayınlandı

Mart 26, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Filmin yönetmenliğini yapan Matt Reeves yayınladığı video ile The Batman filminden kesilen Joker sahnesini gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren ve hasılat konusunda liste başında devam eden The Batman filmi, bazı eksiklerine rağmen en iyi Batman filmlerinden biri olarak gösteriliyor. Robert Pattinson'u Bruce Wayne rolü ile izlediğimiz filmin özellikle atmosfer ve kurgu konusunda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Filmin merkezinde her ne kadar Riddler olsa da bazı sürpriz sahneleriyle de merakımızı cezbetmişti.

Öncelikle bu sahne filmde yer almıyor. Fakat filmin içinden bazı sahnelerden bahsedeceğimiz için henüz izlemediyseniz sizin Spoiler uyarısını yapalım.

The Batman filminde bildiğiniz gibi Riddler planını sürdürürken bilinçli olarak yakalanıyor ve Arkham Asylum'a hapsediliyordu. Bu yakalandığı sırada ise yüzü gözükmese de hemen yan hücrede Joker'in sesini duyuyorduk. Film gösterime girmeden önce de Barry Keoghan'ın gizemli bir Arkham Asylum karakterini canlandırdığı listelenmiş ve filmin yayınlanmasıyla birlikte kendisinin yeni Joker olduğunu öğrenmiştik. Filmde sadece silüeti ve sesi ile yer alan Joker, kesilen bu sahnede ise tam anlamıyla Batman'in karşısına dikilmiş.

Filmin yönetmeni Matt Reeves'in yayınladığı sahnede Batman'in Arkham hapisanesine geldiğini ve Joker ile aralarında kısa bir konuşma geçtiğini görüyoruz. Joker özellikle farklı makyajı ile bir hayli dikkat çekiyor. Bu sahneye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!