Zack Snyder'ın Yeni Filmi Rebel Moon'un Kadrosu Genişliyor

Şubat 10, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Justice League, Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, Watchmen, 300 gibi filmlere imza atan Zack Snyder'ın yeni filmi "Rebel Moon"un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Star Wars filmlerinden ve Seven Samurai, Yojimbo gibi sinema tarihine geçen filmleriyle tanınan Japon yönetmen Akira Kurosawa'nın filmlerinden ilham alan "Rebel Moon"un kadrosuna Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher ve Doona Bae gibi isimlerin katıldığı açıklandı.

Sons of Anarchy, Pacific Rim ve The Gentlemen gibi yapımlarda rol alan Charlie Hunnam, son olarak başrolü Mel Gibson'la paylaştığı Last Looks filminde rol aldı. 2 kez Oscar adayı olan, Blood Diamond, Guardians of the Galaxy gibi filmlerde izlediğimiz Djimon Hounsou ise en son The King's Man filminde izleyici karşısına çıktı. Sense8, Cloud Atlas gibi Wachowski yapımlarından tanıdığımız Doona Bae, son olarak Netflix yapımı The Silent Sea adlı dizide rol aldı. Ray Fisher ise Zack Snyder's Justice League'de canlandırdığı Cyborg rolü ile tanınıyor.

"Rebel Moon"un daha önce açıklanan oyuncuları Sofia Boutella, Jena Malone, Staz Nair ve Sky Yang olmuştu. Film, galaksinin kenarındaki barışçıl bir koloninin zalim ordular tarafından terörize edilemesi üzerine, kolonideki insanların, gizemli bir geçmişi olan bir kadını komşu gezegenlerden yardım istemeye göndermesini anlatacak. Sneyder'ın son filmi Army of The Dead gibi Netflix'te yayınlanacak olan "Rebel Moon"un senaryosu Shay Hatten (John Wick: Chapter 3 - Parabellum, Army of The Dead), Kurt Johnstad (300, 300: Rise of an Empire) ve Zack Snyder tarafından yazılıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!