Zack Snyder, Rebel Moon'un Çekimlerinin Başladığını Duyurdu

Nisan 21, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Zack Snyder çekimlerin başladığını Twitter hesabından duyurdu.

"Man of Steel", "Batman V Superman: Dawn of Justice", "Justice League" gibi DC filmlerine imza atan Zack Snyder'ın Netflix için çektiği bilim kurgu filmi "Rebel Moon"un çekimleri başladı.

Zack Snyder, Star Wars'tan ve Seven Samurai, Yojimbo gibi sinema tarihine geçen filmleriyle tanınan Japon yönetmen Akira Kurosawa'nın filmlerinden ilham aldığını belirttiği "Rebel Moon"u, yaklaşık on yıl önce bir Star Wars projesi olarak Lucas Filme'e sunmuştu. Bu proje hayata geçmeyince Snyder aynı hikayeden yola çıkarak "Rebel Moon" projesini geliştirdi.

Film, galaksinin uzak bir köşesinde yaşayan kendi halinde barışçıl bir koloninin zalim ordular tarafından terörize edilemesi üzerine, kolonideki insanların, gizemli bir geçmişi olan bir kadını komşu gezegenlerden yardım istemeye göndermesini anlatacak.

"Rebel Moon"un başrolünü Sofia Boutella üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Rupert Friend, Corey Stoll, Alfonso Herrera Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher ve Doona Bae yer alıyor. Zack Snyder, filmin çekimlerinin başladığını duyurduğu tweette, setten fotoğrafların yanı sıra Djimon Hounsou'nun filmdeki görünüşünü de paylaştı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!