Sam Raimi, Darkman'in Devamını Çekmek İstiyor!

Mayıs 9, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Raimi, Liam Neeson'lı 1990 tarihli Darkman'in devam filminin Universal tarafından gündeme getirildiğini açıkladı.

Bugün vizyona giren Marvel filmi "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ın yönetmenliğini üstlenen Sam Raimi, 1990 tarihli korku - bilim kurgu filmi "Darkman"in (Karanlık Adam) devam filmi olasılığı hakkında konuştu. Usta yönetmen, Universal'ın bir devam filmini gündeme getirdiğini ve kendisinin de bu fikre sıcak baktığını dile getirdi.

"Darkman" 1990 yılında, dönemin akılda kalan tanıtım kampanyalarından biri (Who is Darkman?) eşliğinde vizyona girdi. Filmin başrollerinde geleceği parlak yıldızlar Liam Neeson ve Frances McDormand yer alıyordu. Film, Raimi'nin korku klasiği “Evil Dead II”nun bağımsız başarısından sonraki ilk büyük stüdyo filmiydi ve Universal filmin bir sonraki “Batman” olmasını istese de "Darkman" çok daha çılgın ve daha ezoterikti.

“Darkman” Universal'ın umduğu gibi gişe rekorları kıran bir film olmasa da, orta derecede başarılı oldu. Uzun ve sadık bir takipçi kitlesi oluşturdu ve video oyunları, çizgi romanlar ve iki video filmi olmak üzere birçok yan materyale ilham verdi.

Sam Raimi, The Wrap ile gerçekleştirdiği röportajda, kendisine bir "Darkman" devam filmi düşünülüp düşünülmediği sorulduğunda, olumlu yanı verdi. "Evet. Universal, bir 'Darkman' devam filminden bahsediyor. Projenin bir yapımcısı da var" diyen Raimi, Doctor Strange ile çok meşgul olduğu için hikayeyi henüz duymadığını ancak güzel olacağını düşündüğünü belirtti. Raimi ayrıca devam filminde Liam Neeson'ı görmek isteyeceğinin de altını çizdi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!