Joker 2 için imzalar atıldı, 2023'te çekimlerine başlanacak

Şubat 5, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

2019 yılında vizyona girdiğinde Beyaz Perdeyi sallayan Joker filminin devamı Joker 2 için Tod Phillips ile Warner Bros arasında anlaşma sağlandı.

Joker 2 resmileşti. İlk filmin senaristi Tod Phillips, Warner Bros ile filmin senaryosunun ilk taslağı konusunda anlaştı. Film, Arthur Fleck'in hikayesini devam ettirecek. Uzun süredir gündemde olan, hatta Willem Dafoe ve Lady Gaga'nın da yer alacağının iddia edildiği Joker'in devam filmi sonunda resmileşti.

Joker 2 geliyor, ilk film 1 Milyar Dolar gişe hasılatı elde etmişti

DC evreninin yeni filmi The Batman, 4 Mart'ta vizyona girecek. The Batman, filmin başrolünde Robert Pattinson'un yer alacağının duyurulmasından sonra farklı tepkiler almıştı. Kararı destekleyenler kadar, Pattinson'un Twilight serisindeki Edward Cullen rolünden ötürü oyuncuyu pek sahiplenemeyen hayranlar da olmuştu.

Batman'in ezeli düşmanı Joker'in filmi ise 2019 yılını salladı desek yanlış olmaz. Joker, IMDB tarafından 2019 yılının filmi seçilmiş, Oscar ödüllerine 11 dalda aday gösterilmişti. Joaquin Phoenix ise Oscar ödüllerinde yılın oyuncusu ödülünü almıştı.

Lady Gaga'nın, film ekibiyle anlaşma aşamasında olduğu ve filmde Harley Quinn'i veya Joker'in annesini canlandırabileceği iddia ediliyor. Spiderman: No Way Home ile tekrar gündeme oturan Willem Dafoe ise, olası bir Joker filminde "sahte Joker" olarak yer almak istediğini belirtmişti.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!