Black Panther: Wakanda Forever çekimleri set kazası sebebiyle ertelendi

Aralık 3, 2021

2022 yılında gösterime girmesi planlanan Black Panther: Wakanda Forever filminin çekimleri gelen haberlere göre 2022 yılına kadar ertelenmiş durumda. Bu ertelemenin sebebi ise , başrol oyuncularından Letitia Wright'ın iyileşme aşamasında olmasıymış.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre ilk filmde T'Challa'nın kız kardeşi Shuri'yi oynayan Wright, Ağustos ayında filmin çekimleri sırasında bir sakatlık geçirmiş. Yaşanan bu sakatlığı sebebiyle çekimlere devam edemeyen oyuncunun İngiltere'de tedavi gördüğü belirtiliyor. Wright'ın tedavi gördüğü sırada çekimler, kendisinin yer almadığı sahneler için geçtiğimiz günlere kadar devam etse de sonrası için 2022 yılına kadar ertelenmiş durumda. Anlaşılan diğer sahnelerin çoğu çekilmiş fakat iş Wright ile bağlantılı sahnelere gelince çekimlere kendisi iyileşene kadar ara verilmiş.

The Hollywood Reporter'a göre, Wright'ın canlandırdığı Shuri karakteri her ne kadar Black Panther ve Avengers: Infinity War/Endgame filmlerinde yan karakter olarak yer alsa da devam filminde başrol oyuncularından biri olarak karşımıza çıkacak. Bunun en büyük sebebi ise Chadwick Boseman'ın 2020'de kanserden dolayı hayatını kaybetmiş olması. Marvel, Black panther için yeni bir oyuncu bulmak yerine diğer karakterlerin hikayelerine odaklanılacağını dile getirmişti.

Black Panther: Wakanda Forever filminin 11 Kasım 2022'de gösterime gireceğini hatırlatalım.

Kaynak: merlininkazani

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!