Rear Window ve The Game Televizyona Geliyor

Şubat 12, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

"Çığlık" serisinin yaratıcısı Kevin Williamson, iki klasik gerilimi dizi olarak uyarlayacak.

Scream ve Dawson's Creek'in yazar ve yaratıcısı Kevin Williamson, Aralık ayında Universal Television'da Outerbanks Entertainment markası için genel bir anlaşma imzaladı.

Stüdyo dün, bu anlaşma kapsamında dört yüksek profilli TV dizisi projesinin geliştirilmekte olduğu duyurdu. Bunlardan ikisi ikonik gerilim filmlerinin yeniden yapımı olacak: Alfred Hitchcock'un 1954 tarihli klasiği "Rear Window" (Arka Pencere) ve David Fincher'ın 1997 yapımı filmi "The Game" (Oyun).

Dizi olarak yeniden tasarlanan Rear Window Peacock'ta yayınlanacak. Projenin, yaşadığı sakatlık nedeniyle dairesinden çıkmayan ve komşularını gözetlerken bir cinayete tanık olan bir gazeteciyi merkezine alan hikayeyi koruması bekleniyor. Williamson, John Davis ve John Fox ile birlikte senaryoyu yazacak ve yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Michael Douglas liderliğindeki The Game filminin dizi uyarlamasını ise, orijinal senaristler John Brancato ve Michael Ferris kaleme alacak. Bu proje şu anda başlangıç aşamasında ve dört dizi arasında en az ilerleme kaydeden konumunda.

Diğer iki dizinin başka kökenleri var. Bunlardan biri, Sarah L. Thompson'ın Williamson'la birlikte yazacağı Ruth Ware'in "The It Girl" adlı kitabının uyarlaması olacak. Kitap, arkadaşının öldürülmesinden on yıl sonra cevap arayan bir kadını konu alıyor.

Diğeri ise Williamson'ın kaleme aldığı, Kuzey Carolina'da çökmekte olan bir balıkçılık imparatorluğuna sahip olan bir aileyi konu alan orijinal bir konsepte dayanan, işlevsiz aile suç draması "The Waterfront" olacak.

Bu son iki eserin satışa çıkarılması bekleniyor. Outerbanks Entertainment Başkanı Ben Fast, dört projenin de yönetici yapımcılığını üstlenecek.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!