The Mandalorian'ın 3. Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

Mayıs 30, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

The Mandalorian'ın merakla beklenen 3. sezonunun yayın tarihi Şubat 2023 olarak açıklandı. Dizi, Disney+'ta izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

The Book of Boba Fett”in, son bölümlerini gizlice ele geçirmesinden sonra Din Djarin, nam-ı diğer Mando (Pedro Pascal) ve sevimli arkadaşı Grogu, gelecek yılın başlarında “The Mandalorian”ın üçüncü sezonu için geri dönüyor. Perşembe günü Star Wars Celebration'da duyurulan “The Mandalorian”ın üçüncü sezonu Şubat 2023'te Disney+'ta prömiyer yapacak.

Ayrıca, perşembe günkü Star Wars kutlamasında, Rosario Dawson'ın Anakin Skywalker'ın eski Padawan'ı olarak oynadığı “Ahsoka” yan hikayesi de duyuruldu ve 2023 için planlandı. Star Wars Celebration'daki yüz yüze katılımcılara, Mando'nun kutsal Mandalor miğferini çıkarmanın yansımalarıyla uğraştığını gösteren özel bir teaser gösterildi. Ayrıca, Katee Sackhoff'un Bo-Katan Kryze olarak antagonist bir rolle geri döneceği açıklandı.

The Mandalorian”ın ikinci sezonunun sonunda, Luke Skywalker (dijital olarak eskimiş bir Mark Hamill tarafından oynanıyor) Grogu'yu Güç'ün yollarını öğretmek için yanına aldığında, Mando ve Grogu yollarını ayırdı. Ancak, "The Book of Boba Fett", Grogu'nun Mando ile olan bağının çok güçlü olduğunu kanıtlıyor ve Grogu, Jedi eğitimini bırakıp Mando ile yeniden bir araya gelmeyi seçiyor. Bu, Mando'nun başkalarının yanında miğferini çıkarmanın ana günahı nedeniyle Mandalorian kılığına girmesinden hemen sonra gerçekleşiyor.

Mando'nun onurunu geri kazanmasının tek yolunun Mandalore gezegenindeki madenlerin altındaki "yaşayan suları" ziyaret etmek olduğunu öğrendik. Mando ayrıca, ikinci sezonun sonunda kazandığı ve kehanet yoluyla Mandalore'u yönetmenin meşru varisi yaptığı silah olan kara kılıçla hala mücadele ediyor. Bu aynı zamanda Mando'yu, bir zamanlar kara kılıca sahip olan ancak onu kazanmamış olan bir Mandalor savaşçı olan Bo-Katan (Sackhoff) ile karşı karşıya getirdi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!