2023'te Disney Plus'ta yer alacak yapımlar. Loki, Ahsoka ve Secret Invasion

Aralık 22, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Disney Plus 2023 yılında yayınlayacağı yapımların yer aldığı bir video paylaştı.

Disney Plus 2023 yılına dair heyecanla beklenen içerikleri, hâlihazırda kütüphanesinde bulunan dizilerin yeni sezonlarını duyurduğu bir tanıtım videosu yayınladı. Videonun detaylarına dikkat edildiğinde Marvel sinematik evrenine ve Star Wars'a dair içeriklerin 2023 yılında severleriyle buluşacağı görünüyor.

Tom Hiddleston tarafından seslendirilen tanıtım videosunda Loki'nin 2. sezonuna ve Marvel'ın yeni dizisi Secret Invasion'a dair belli başlı görüntüler yer alırken, Rosario Dawson'ın hayat verdiği Star Wars evrenine ait Ahsoka da The Mandalorian ile beraber 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak yapımlar arasında yer alıyor.

Marvel, National Geographic, ve Pixar şirketlerinin yapımlarına ev sahipliği yapan Disney'in 2023 takviminde, Star Wars dünyasına ait yapımların yanı sıra Peter Pan masalının yeni canlı aksiyon uyarlaması Peter Pan & Wendy, Pixar'ın yeni projesi Win or Lose ve merakla beklenen American Born Chinese gibi yeni projelerin de yer alacağına dair hızlı bir bakış tanıtım videosunda bulunuyor.


Kaynak: boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!