Chris Evans, Hollywood'un Efsane İsimlerinden Gene Kelly'i Canlandıracak

Ocak 6, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Chris Evans'ın orijinal fikrine dayanan hikaye, 12 yaşındaki bir çocuk ile 1950'lerin müzikal yıldızı Gene Kelly arasındaki dostluğu anlatacak.

Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans, yeni bir biyografik filmde Hollywood'un efsanevi isimlerinden Gene Kelly'i canlandıracak. İsmi henüz belli olmayan film, Chris Evans tarafından tasarlanan orijinal bir fikre dayanıyor. 1952 yılında geçecek olan film, 12 yaşında olan ve MGM stüdyolarında çalışan bir çocuğun ünlü aktör Gene Kelly ile hayali bir dostluk kurmaya başlamasını anlatacak.

1940'larda ve 1950'lerde birçok Hollywood müzikalinde rol alan oyuncu, dansçı, şarkıcı ve koreograf Gene Kelly, en çok Singin' in the Rain müzikali ve filme adını veren şarkı eşliğinde yağmur altında gerçekleştidiği dansı ile hatırlanıyor. Müzikale olan tutkusuyla bilinen Chris Evans'ın şu anda ön hazırlık aşamasında olan "Little Shop of Horrors" adlı müzikal filmde de rol alacağı konuşuluyor.

Chris Evans filmde rol almasının yanı sıra yapımcılığı da üstlenecek. Filmin diğer yapımcıları arasında, Evans'ın oynadığı ve çok beğenilen polisiye film Knives Out'u yöneten Rian Johnson da yer alıyor. Şu anda projenin hangi film stüdyosu tarafından hayata geçirileceği belli değil. Senaryoyu ise üç kez Oscar'a aday gösterilen John Logan kaleme alacak.

Geçtiğimiz aylarda, yine Marvel oyuncularından biri olan ve şu anda vizyonda olan Spider-Man: No Way Home ile çok konuşulan Tom Holland'ın da, Hollywood'un en önemli müzikal yıldızlarından biri olan Fred Astaire'i canlandıracağı açıklanmıştı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!