Liv Tyler, 16 Yıl Aranın Ardından Marvel Sinematik Evreni'ne Geri Geliyor

Mart 30, 2023
REKLAM YÜKLENİYOR

Liv Tyler, 2008 yapımı The Incredible Hulk filmindeki Betty Ross rolüne bir kez daha hayat vererek Captain America: New World Order'da yer alacak. Anthony Mackie'yi Captain America olarak göreceğimiz film Türkiye'de 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyona girecek.

Julius Onah'ın yönettiği, Malcolm Spellman ve Dalan Musson tarafından kaleme alınan Captain America: New World Order filminin oyuncu kadrosu açıklanmaya başladı.

2008 yapımı The Incredible Hulk filminde General Thaddeus (Thunderbolt) Ross'un kızı, bilim insanı Betty Ross rolünü canlandıran Liv Tyler, 2024 yapımı Captain America: New World Order'da bir kez daha role hayat verecek. The Incredible Hulk'ta Liv Tyler, Betty Ross olarak Edward Norton'ın canlandırdığı Bruce Banner'ın sevgilisiydi. Hulk rolü Norton'dan Mark Ruffalo'ya geçtiğinde, Tyler'ın karakterinden bahsedilmiş ancak oyuncu role dönmemişti.

Thaddeus Ross'un Dışişleri Bakanı olduğu 2016 yapımı Captain America: Civil War dahil olmak üzere MCU içerisinde birden fazla kez görünen karakter, merhum William Hurt tarafından canlandırılmıştı. Captain America: New World Order filminde ise artık Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan karaktere Harrison Ford hayat verecek.

Filmin başrolünde ise Marvel'ın 2021'deki Disney+ dizisi The Falcon and the Winter Soldier'da da izlediğimiz Sam Wilson rolündeki Anthony Mackie'yi, Chris Evans'ın devrettiği Captain America olarak göreceğiz. Ayrıca Carl Lumbly, Danny Ramirez, Shira Haas ve Tim Blake Nelson gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: Hollywood Reporter, boxofficeturkiye

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!