Pedro Pascal'ın Fantastic Four'da Oynayacağı Doğrulandı

Şubat 12, 2024
REKLAM YÜKLENİYOR

Pascal'ın adı uzun süredir Reed Richards rolü için geçiyordu...

Pedro Pascal'ın Marvel Studios'un merakla beklenen "Fantastic Four" filminin başrollerinden biri için görüşmeler yaptığına dair çıkan haberlerin üzerinden iki aydan biraz fazla zaman geçti. Ancak Marvel, çekimlerin bu yılın sonlarında başlayacak olmasına rağmen bu haberi resmen doğrulamadı ve oyuncu kadrosu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Şimdi öyle görünüyor ki Oyuncular Birliği SAG-AFTRA, sevilen "Game of Thrones", "The Last of Us" ve "The Mandalorian" aktörünün son kariyer profilinde bu doğrulamayı kazara yaptı. Coming Soon'a göre, bu sabah SAG-AFTRA Vakfı web sitesinde yer alan bir gönderi, Pascal'ın Reed Richards/Mr. Fantastic olmak için imza attığını doğruluyor gibi görünüyordu.

Bu gönderi, daha sonra filmle ilgili herhangi bir detay yer almayacak şekilde düzeltildi. Bunun bir hata olup olmadığı veya neden kaldırıldığı açık değil, ancak uygun akreditasyon konusunda çok dikkatli olan SAG-AFTRA söz konusu olduğunda bu oldukça dikkat çekici. Dolayısıyla hayranlar bunu neredeyse resmi bir doğrulama olarak kabul ediyor.

Yeni "Fantastic Four" filmini, "WandaVision" yönetmeni Matt Shakman yönetecek. Senaryoyu Jeff Kaplan ve Ian Springer'ın taslağına dayanarak Josh Friedman kaleme aldı.

Pascal, yakında HBO'nun "The Last of Us" ikinci sezonun çekimlerine katılacak. Ayrıca Deadline, Pascal'ın ve Chris Evans'ın "Past Lives" yönetmeni Celine Song'un, Dakota Johnson'ın da yer aldığı yeni film "The Materialists" için ön görüşmelerde olduğunu bildirdi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!