Jason Momoa, Hızlı ve Öfkeli 10'un Kadrosuna Katıldı

Ocak 30, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

"Aquaman" ve "Game of Thrones" yıldızı Jason Momoa, resmi olarak "Hızlı ve Öfkeli" ailesine dahil oldu. Ekip, cuma günü geç saatlerde sosyal medya aracılığıyla Momoa'yı kadroya resmen kabul etti ve "Hızlı ve Öfkeli Ailesi büyümeye devam ediyor" başlıklı bir gönderi paylaştı. Justin Lin'in yönettiği film, geçici olarak “Hızlı ve Öfkeli 10” olarak adlandırılıyor ve Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang ve Charlize Theron da dahil olmak üzere tüm ekibin geri dönmesi bekleniyor.

Film, 19 Mayıs 2023'te sinemalarda olacak. Serinin üçüncü ve altıncı bölümlerini yönettikten sonra Lin, geçen yaz sinemalarda gösterime giren “F9: The Fast Saga”nın yönetmenliğini yapmak için seriye geri döndü. Film, Covid-19 salgını başlarında vizyona girmesine rağmen dünya çapında 726 milyon dolar hasılat elde etti. Yaklaşan filmin, Toretto ve ekibinin 10. ve 11. filmlerle tamamlanacak olan sondan bir önceki film olması bekleniyor.

Momoa, 2001'den beri motorlarını çalıştıran "Fast" serisine katılan en son süperstar olacak. Yıllar geçtikçe, aksiyon filmlerine, Dwayne Johnson, Jason Statham, Luke Evans gibi büyük isimler dahil oldu. Kurt Russell, Helen Mirren ve John Cena da seri hayranlarının karşısına çıktı. Wonder Woman olmadan önce, Momoa'nın “Justice League”inde başrol oynayan Gal Gadot, 2009 yapımı “Hızlı ve Öfkeli” ile başlayan üç filmde rol aldı.

Momoa, tartışmasız en çok Warner Bros. ve DC süper kahraman serisinde Arthur Curry, diğer adıyla Aquaman olarak bilinse de “Dune”da Duncan Idaho ve “Game of Thrones”ta Khal Drogo olarak göze çarpan performanslar sergiledi. Ayrıca, Apple TV Plus dizisi “See” ile hayran kitlesini genişletti. Bu ayın başlarında aktör, James Wan'ın yönettiği “Aquaman and the Lost Kingdom”ın çekimlerini tamamladı.

Kaynak: beyazperde

Benzer Haberler

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!