Emily Blunt, Christopher Nolan Filmi Oppenheimer’ın Kadrosunda

Ekim 21, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Emily Blunt, Christopher Nolan'ın dünyasına adım atıyor. The Hollywood Reporter, oyuncunun Nolan'ın Oppenheimer filminde Cillian Murphy'ye katılacağını duyurdu. Universal, atom bombasının mucitlerinden biri olarak hatırlanan teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer'ın biyografisini anlatacak. Bu proje, Blunt'un, birden fazla filmde aynı oyuncularla çalışmasıyla bilinen Nolan'la ilk çalışması olacak.

Blunt, kısa süre önce Paramount'un A Quiet Place Part II filminde ve Disney'in Jungle Cruise'unda yer aldı. Nolan filmi yazıp yönetecek, yaratıcı ortağı ve eşi Emma Thomas ise Atlas Entertainment'tan Charles Roven'la birlikte yapımcı olacak. Oppenheimer, Kai Bird ve Martin J. Sherwin'in yazdığı 'American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer' kitabına dayanıyor.

2005 yılında yayınlanan kitap Pulitzer Ödülü'nü kazandı. Universal, projeyi “izleyicileri, dünyayı kurtarmak için, yine dünyayı yok etmeyi göze alması gereken esrarengiz bir adamın, nabız artıran paradoksunu işleyen destansı bir gerilim filmi” olarak tanımlıyor. Stüdyo, Oppenheimer'a 21 Temmuz 2023 için bir vizyon tarihi belirledi.

Filmin başrolünde, daha önce Nolan'la birçok kez çalışmış olan Cillian Murphy yer alacak ve büyük ihtimalle Oppenheimer'ı canlandıracak. Nolan, son olarak John David Washington'ın başrolünde yer aldığı Tenet filmiyle sinemalarda yer aldı ve önceki filmlerinin aksine, karışık eleştiriler alarak, en zayıf filmlerinden biri olarak kabul edildi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!