Josh Hartnett, Christopher Nolan'ın Oppenheimer Filmin Kadrosuna Katıldı

Ocak 6, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Matt Damon, Robert Downey Jr., Cillian Murphy gibi yıldız isimlerin yer aldığı filmin oyuncu kadrosuna son olarak Josh Hartnett de eklendi.

Christopher Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı'na odaklanan ve şu anda ön hazırlık aşamasında olan filmi Oppenheimer'ın yıldız isimlerle dolu oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Lucky Number Slevin, Black Hawk Down, Pearl Harbor gibi filmlerde izlediğimiz ve son olarak yakın zamanda vizyona giren Wrath of Man filminde oynayan Josh Hartnett, Oppenheimer'ın kadrosuna katılan son isim oldu.

İkinci Dünya Savaşının son dönemlerine, atom bombasının yapılma sürecine odaklanacak filmin oyuncu kadrosunda Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Cillian Murphy, Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie gibi isimler yer alıyor. Cillian Murphy, filmin başrolünde yer alacak ve atom bombasının icadı ile sonuçlanacak Manhattan Projesi'ni yürüten bilim insanı J. Robert Oppenheimer'ı canlandıracak.

Kadroya yeni katılan Josh Hartnett'in filmde hangi rolü canlandıracağı henüz açıklanmadı. Son olarak pandemi döneminde vizyona giren Tenet filmini yöneten ve kafa karıştırıcı aksiyon filmleriyle tanınan Christopher Nolan'ın merakla beklenen Oppenheimer filminin, 2023 yılının Temmuz ayında vizyona girmesi bekleniyor. Senaryosu da Christopher Nolan tarafından, Kai Bird ve Martin Sherwin'in J. Robert Oppenheimer'ı anlatan kitaplarından uyarlanarak yazılan filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!