Ryan Gosling, Universal’ın Yeni Canavar Filmi Wolfman’in Başrolünde Yer Alacak

Haziran 3, 2020
REKLAM YÜKLENİYOR

Ryan Gosling, The Invisible Man ile büyük başarı yakalayan Universal’ın yeni canavar filmi Wolfman’in başrolünde yer alacak. Filmin senaryosunu Orange Is the New Black’in senaristlerinden Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo kaleme alacak.

The Mummy’nin tam anlamıyla bir hayal kırıklığına dönüşmesinin ardından kurmaya çalıştığı Dark Universe sinematik evrenini başladığı gibi bitiren Universal, canavar hikâyelerini solo filmlerle beyazperdeye taşımaya karar verdi ve bu yıl The Invisible Man‘le sinemalarımıza konuk oldu.

The Invisible Man’in hem gişede yüksek hasılat elde etmesi hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılanması Universal’ı yeni canavar filmleri çekmek için harekete geçirdi. Bu doğrultuda Universal, Karyn Kusama’nın yöneteceği yeni bir Dracula filmi için de hazırlıklara başladı.

Merakla beklenen Dracula filmiyle beraber Universal, yeni bir canavar filmini çekmek için kolları sıvadı ve filmin başrol oyuncusu bulundu. Variety’nin haberine göre Ryan Gosling, Universal’ın yeni canavar filmi Wolfman‘in başrolünde yer alacak.

Ryan Gosling’in Wolfman olarak karşımıza çıkacağı filmin senaryosunu Orange Is the New Black’in senaristlerinden Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo kaleme alacak. Filmi yönetecek kişi henüz açıklanmadı ancak sinema kulislerinde dolaşan bir habere göre Thoroughbreds ve Bad Education filmlerine imza atan Cory Finley, filmi yönetmesi için öne çıkan isimlerden biri. Yakın zamanda konuyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılmasını bekliyoruz.

Wolfman hikâyesi ilk olarak George Waggner‘ın yönettiği, Lon Chaney Jr.’ın başrolünde yer aldığı 1941 yapımı The Wolf Man filmiyle sinema dünyasında kendine yer bulmuş; 2010 yılında ise Benicio Del Toro, Anthony Hopkins ve Emily Blunt’ın başrollerinde yer aldığı, Rick Baker’ın Dave Elsey ile beraber En İyi Makyaj dalında Oscar kazandığı aynı isimli yeniden çevrimle karşımıza çıkmıştı.

Ryan Gosling’li yeni Wolfman filminin konusuyla ilgili detaylar henüz açıklanmadı. Filmin günümüzde geçmesi bekleniyor. Universal’ın, daha önce iki kez çekilen bir filmi günümüze nasıl adapte edeceği merak konusu. Şirketin, The Invisible Man’le bu konuda adeta rüştünü ispatlamış olması içimizi rahatlatıyor. Ryan Gosling’in Wolfman yorumu ise projeyle ilgili en çok merak ettiğimiz şeylerin başında geliyor. Yeni Wolfman filmiyle ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!