Christopher Nolan’ın Merakla Beklenen Filmi Oppenheimer’da Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie de Yer Alacak

Aralık 19, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Christopher Nolan’ın yapım aşamasındaki projesi Oppenheimer filminin oyuncu kadrosuna Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie de katıldı.

Oyuncu kadrosunda halihazırda birçok önemli ismi bulunduran Christopher Nolan, Oppenheimer isimli projesine üç yeni ismi daha ekledi. Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie yapım aşamasındaki filminin oyuncu kadrosuna dahil oldular. Cillian Murphy tarafından canlandırılacak olan J. Robert Oppenheimer’ın hayatını ve ikinci dünya savaşı sırasında atom bombasının üretilmesine olan katkısını konu alacak film hakkında sahip olduğumuz bilgiler de artmaya devam ediyor.

Neredeyse kariyerindeki tüm filmlerinde beraber çalıştığı Warner Bros. ile şirketin HBO MAX stratejisi sebebiyle geçtiğimiz aylarda bağlarını tamamen koparan Nolan, Oppenheimer isimli yeni filmi için Universal stüdyoları ile çoktan anlaştı. Nolan’ın ‘’dünyayı kurtarmak için onu yok etmeye göze alması gereken esrarengiz bir adamın tüyler ürperten paradoksunu anlatan bir gerilim filmi’’ olarak nitelendirdiği yapımın oyuncu kadrosu ise dikkat çekiyor.

Florence Pugh, Jean Tatlock adındaki Amerika Birleşik Devletleri Komunist Partisi’nin bir üyesini canlandıracak. Karakterin Oppenheimer ile olan dalgalı ilişkisi ve hükümet yetkileri için sebep olduğu büyük güvenlik endişeleri ise izleyiciye aktarılacak. Öte yandan Safdie ise hidrojen bombasının babası olarak bilinen ve Amerikan hükümetinin atomik silahlar konulu araştırma girişimi Manhattan Project üyesi Macar fizikçi Edward Teller’ı canlandıracak. Malek ise projede bulunan bilim insanlarından birisine hayat verecek.

Halihazırda kadroda bulunan Murphy’nin yanı sıra Matt Damon ise Manhattan Project direktörü Leslie Groves’a hayat verecek. Emily Blunt, Oppenheimer’ın hayat arkadaşı Katherine “Kitty” Oppenheimer’ı canlandırırken; Robert Downey Jr. da Oppenheimer’ın Amerika Birleşik Devletleri’ne olan bağlılığını sorgulayan ve ünlü bilim insanının güvenlik iznini iptal ettiren duruşmaları başlatan Atom Enerjisi Komisyonu’nun kötü şöhretli başkanı Lewis Strauss’a hayat verecek.

Kaynak: filmloverss, empireonline

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!