Neve Campbell, Scream 6 İçin Kararını Verdi

Haziran 7, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Serinin hayranları için ilk açıklama geldi

Neve Campbell'ın Paramount devam filmi Çığlık 6'da Sidney Prescott rolünü yeniden üstlenmeyeceği bildirildi ve hayranlar için kötü haber geldi. Campbell ile konu hakkındaki haberler sızmaya başladı ve bugün, “Maalesef bir sonraki Scream filmini yapmayacağım” dedi. 744 milyon doların üzerinde hasılat elde eden küresel serinin devamı için bir yandan çalışmalar başladı.

Campbell konu hakkında; “Bir kadın olarak, özellikle de konu Scream olduğunda, değerimi oluşturmak için kariyerimde son derece sıkı çalışmam gerekti. Bu yeni teklifi de düşündüm ama bana sunulanlar, seriye kattığım değere eşit değildi. Devam etmemek çok zor bir karar oldu. Tüm Scream hayranları, sizi seviyorum. Bana her zaman inanılmaz derecede destek oldunuz. Size ve bu serinin son 25 yılda bana kazandırdıklarına sonsuza kadar minnettarım." dedi.

Campbell şu anda Netflix dizisi The Lincoln Lawyer'da rol alıyor. Kısa süre önce Anthony Mackie, Stephanie Beatriz ve Thomas Haden Church karşısında, Raven rolünde Peacock'ın Twisted Metal kadrosuna katıldığı bildirildi. En son Scream, 140 milyon $ hasılat elde ederek Paramount için pandemi gişesinde bir toparlanma kaydetti. Campbell, orijinal Scream kadrosunda Courteney Cox (Gale Weathers) ve David Arquette (Dewey Riley) ile geri döndü. Bir sonraki Scream filminde Hayden Panettiere, Scream 4'te üstlendiği rolü Kirby Reed olarak geri dönecek.

Yeni seri oyuncuları Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown ve Mason Gooding, Scream 6 için yeniden kadrodalar. Film, 31 Mart 2023'te gösterime girecek. Ghostface cinayetlerinden kurtulan dört kişi Woodsboro'yu geride bırakır ve yeni bir bölüm başlatır. Son bölümün arkasında olan film yapımcıları Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett), senaryoyu James Vanderbilt ve Guy Busick ile birlikte yazıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!