Kristen Stewart Çığlık 6'da Oynayabilir.

Mart 17, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Çığlık serisinin 4. filminde oynamayı kabul etmeyen Stewart, yeni devam filminde oynayabileceğini söyledi.

Pablo Larrain tarafından yönetilen "Spencer" filmindeki Lady Diana performansıyla En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar'a aday olan Kristen Stewart, oynamayı red ettiği Çığlık 4 ve davam filminde rol alması ihtimali hakkında konuştu.

Slant Magazine'e verdiği röportajda, kendisine Çığlık 4'te oynaması için bir rol teklif edildiğini fakat rolü geri çevirdiğini anlattı. Stewart, Wes Craven tarafından yönetilen 2011 tarihli filmin açılış sekansında, ilk filmde Drew Barrymore tarafından canlandırılan Casey karakterine benzer bir rol üstlenecekti. Kristen Stewart, rolü reddetmesinin gerekçesi olarak "Drew gibi olamam, bu performansa dokunamam" dediğini anlattı. Sonuçta Çığlık 4'ün açılış sekansında birden fazla kurbanın öldürüldüğü farklı bir yol seçildi.

Serinin beşinci ve son filmi Çığlık, bu yılın başında vizyona girdi ve büyük beğeni topladı. James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından yazılan, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetilen film, seriye ve Wes Craven'in mirasına saygı duyan ve onun mantığını anlayan bir film olarak değerlendirildi. Bir devam filmi içinse çalışmalar hemen başladı.

Aynı röportajda bu filmde oynamak isteyip istemeyeceği sorulan Kristen Stewart, "Belki. Senaryoyu okurdum" diyerek açık kapı bıraktı ve "Çığlık serisini seviyorum çünkü filmleri seviyor. Çığlık'ın en havalı yanı filmler hakkında söyledikleri. Kendinin farkında, kendi üstüne neredeyse altı kez katlanıyor" dedi.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!