Christian Bale: Nolan Yönetirse Batman'i Tekrar Oynarım

Haziran 29, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Christian Bale, Christopher Nolan'ın yönetmesi şartıyla Batman rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi.

Christian Bale, dördüncü kez Bruce Wayne/Batman olarak izleyici karşısına çıkabileceğini söyledi, ancak ünlü oyuncunun tek bir şartı var: filmi yine Christopher Nolan'ın yönetmesi.

Oscar'lı oyuncu, ScreenRant ile gerçekleştirdiği röportajda, Christopher Nolan yönetmen koltuğuna geri döndüğü sürece Batman pelerinini giymeye hazır olduğunu söyledi. Christopher Nolan imzalı "Batman Begins", "The Dark Knight" ve "The Dark Knight Rises" filmleri tüm zamanların en çok beğenilen çizgi roman uyarlamalarından oldu. Üçlemenin son iki filmi dünya çapında bir milyar doların üstünde hasılat elde etmişti.

"Hayır, kimse bana bundan bahsetmedi. Kimse bu konuyu açmadı." diyen Bale sözlerine "zaman zaman insanlar bana 'duyduğuma göre sana teklif edilmiş' diyorlar ve ben de 'bu benim için tamamen yeni bir haber, bana kimse söylemedi' diyorum" diyerek devam etti.

Bale, "Chris Nolan ile bir anlaşmam vardı" diye ekledi: "'Bunu yapacak kadar şanslıysak, üç film çekelim. Ve sonra uzaklaşalım. Çok fazla oyalanmayalım' dedik. Bana göre, Chris Nolan, anlatacak başka bir hikayem var derse bu önemli bir şey olurdu ve bu hikayeyi benimle anlatmak isterse, ben içinde olurdum."

Nolan ve Bale, "Batman Başlıyor"da türe yaklaşımlarıyla çizgi roman filmini yeniden tanımladılar. "The Dark Knight" ile ikili, birçok izleyicinin hala şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman filmi olarak gördüğü filmi sundu. Bale'den sonra rolü hem Ben Affleck hem de Robert Pattinson üstlendi. Pattinson, bu yılın başlarında dünya çapında 770 milyon dolar hasılat yapan (Bale'nin ilk filmi "Batman Begins"in 373 milyon dolarından çok daha yüksek bir rakam) hasılat yapan "The Batman" ile beğeni topladı.

Son olarak "Thor: Love and Thunder" ile Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olan Christian Bale, Tanrı Kasabı Gorr karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Film 8 Temmuz'da sinemalarda!

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!