Henry Cavill, The Rosie Project Filminin Başrolünde Yer Alacak

Temmuz 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Man of Steel, Batman v Superman, The Witcher gibi önemli yapımlarda rol alan Henry Cavill, Stephen Falk’ın yöneteceği romantik komedi türündeki The Rosie Project filminin başrolünde yer alacak.

2007- 2010 yılları arasında yayınlanan The Tudors diziyle büyük bir çıkış yakalayan Henry Cavill‘in sinema dünyasındaki asıl yükselişi Man of Steel’de canlandırdığı Superman rolüyle oldu.

Bu filmin ardından The Man from U.N.C.L.E., Batman v Superman: Dawn of Justice, Mission: Impossible – Fallout ve Netflix dizisi The Witcher’da rol alan başarılı oyuncu, önümüzdeki yıllarda Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstleneceği Highlander’ın yeniden çevrimi, Enola Holmes’un devam filmi Enola Holmes 2 ve Matthew Vaughn’un yöneteceği casus filmi Argylle‘de izleyici karşısına çıkacak.

Henry Cavill’in başrolünde yer alacağı, Graeme Simsion’ın 2013 yılında yayımlanan aynı isimli romanından (500) Days of Summer ve The Fault in Our Stars filmlerinin senaristleri Scott Neustadter ve Michael H. Weber tarafından uyarlanan filmi, FX’in You’re the Worst dizisinin yaratıcısı ve yönetmeni Stephen Falk yönetecek. Spider-Man: Homecoming’in yapımcılarından Matt Tolmach ve The Outsider’ın yapımcılarından Michael Costigan da kamera arkası ekibinde yapımcı olarak yer alacak.

Filmde Henry Cavill, şansı bir türlü aşktan yana olmayan bir üniversite profesörünü canlandıracak. Bu ana karakterimiz, bir eş bulmak için ayrıntılı bir anket hazırlar ve beklentilerinin hiçbirine uymayan, ancak onun için mükemmel bir kadın olabilecek sıra dışı bir kadınla tanışır.

Neredeyse 2015 yılından beri yapım süreci devam eden, hatta o zamanlar başrolünde Jennifer Lawrence’ın yer alabileceği konuşulan ve aradan geçen süreç içerisinde, yönetmeni de değişti. Yönetmen koltuğunda ise Stephen Falk’tan önce Richard Linklater’in yer alması beklenen filmde Rosie karakterini canlandıracak isim için süregelen arayış ise devam ediyor.

Henry Cavill’in yoğun çalışma programından dolayı filmin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması bekleniyor. Filmle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!