Jodie Foster, True Detective'in Dördüncü Sezonunda

Mayıs 27, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

İki Oscar ödüllü oyuncu anlaşmayı imzaladı.

Jodie Foster televizyona dönüyor. Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen, uzun süren müzakerelerin ardından HBO dizisi True Detective'in dördüncü sezonunda rol almak üzere seçildi. Foster, aynı zamanda antolojinin yönetici yapımcısı olarak da çalışacak. True Detective'in Night Country olarak adlandırılan dördüncü sezonu, geliştirme aşamasında ama Foster'ın oyuncu kadrosuna dahil oluşu resmi olmanın bir adım gerisinde.

HBO, True Detective: Night Country'yi şöyle tanımlıyor: "Alaska, Ennis'e uzun kış gecesi düştüğünde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu'nu işleten altı adam iz bırakmadan ortadan kaybolur. Dedektif Liz Danvers ve Evangeline Navarro, vakayı çözmek için kendi içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve sonsuz buzun altında yatan puslu gerçekleri araştırmak zorunda kalacak.”

Foster, dizide Liz Danvers'ı oynayacak. Karakterle ilgili ek ayrıntılar henüz mevcut değil. Issa Lopez (Tigers Are Not Afraid, Secondary Effects) senaryoları, Alan Page Arriaga'nın (Shining Girls, Fear the Walking Dead) yazarlığından elde edecek. Lopez, pilot bölüm de dahil olmak üzere birden fazla bölümü yönetecek. Her iki yönetici de Barry Jenkins ve Pastel adına Adele Romanski ve Mark Ceryak ile birlikte yapımcı olacak.

True Detective: Night Country, Foster'ın, kariyerine çocuk model olarak başladığından ve Mayberry RFD, Napoleon ve Samantha ve The Courtship of Eddie's Father gibi dizilerde rol aldığından beri en büyük televizyon rolüne işaret ediyor. Son yıllarda, Foster Simpsons'ta seslendirme rolü üstlendi. Foster, The Accused ve Silence of The Lambs filmleriyle en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandı.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!