Robert De Niro ve Jamie Foxx'tan Yeni Proje

Mayıs 23, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Oyuncu kadrosunda ayrıca Scott Eastwood ve John Leguizamo'nun yer aldığı aksiyon filmi "Tin Soldier"ın çekimleri başlıyor...

Yıldızlarla dolu kadrosuyla dikkat çeken yeni bir film yolda! aniden ortaya çıkan ve Robert De Niro, Jamie Foxx, Scott Eastwood ve John Leguizamo gibi yıldızların rol alacağı "Tin Soldier" adlı filmin çekimlerinin başlamak üzere olduğunu duyurarak aksiyon filmi severleri şimdiden heyecanlandırdı.

Kadrosundaki yıldız isimlere rağmen, daha önce hiçbir şekilde duyulmayan "Tin Soldier"ın yönetmen koltuğunda, 2011 yılının hit suç draması "The Lincoln Lawyer"ı yöneten, gerilim tutukunu Brad Furman oturacak. Furman ayrıca uzun zamandır birlikte çalıştığı Jess Fuerst ile birlikte senaryoyu da kaleme aldı.

"Tin Soldier", izleyicileri Bokushi (Foxx) merkezli bir kült dine yolculuğa çıkaracak. Hayatta bir yol, emniyet ve güvenlik arayanlara hitap eden The Bokushi, gazileri bir araya getiriyor. Bu manevi lider, İyi eğitimli eski ordu üyelerinden oluşan takipçileri nedeniyle, dünya liderlerinin hesaba katılması gereken bir güç haline gelir.

Elinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen, gizli hükümet ajanı Emmanuel Ashburn (De Niro), Bokushi'nin kalesinin duvarlarını asla yıkamaz. Giderek tehlikeli hale gelen Bokushi'ye karşı operasyon büyütülür. Eski özel kuvvetler mensubu Nash Cavanaugh (Eastwood), bir zamanlar sadık bir takipçi olduğu için Bokushi'yi çok iyi tanır ve bu iş için adeta biçilmiş kaftandır. Hükümete görevlerinde yardımcı olmak için imza atan Nash, mutluluğunu elinden alan adamı alaşağı etmek için intikam dolu bir yolculuğa çıkacaktır.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!