Julia Louis-Dreyfus ve Nicole Holofcener, Beth and Don Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Ekim 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Daha önce 2013 yapımı Enough Said filminde birlikte çalışan Julia Louis-Dreyfus ve Nicole Holofcener, komedi türündeki Beth and Don filmi için yeniden bir araya geliyor.

Seinfeld’in yanı sıra Veep dizisindeki performansıyla yıllar içerisinde toplamda 10 dalda Emmy ödülü kazanan, son olarak Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmasıyla birlikte The Falcon and the Winter Soldier dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Julia Louis-Dreyfus ve bu yıl senaryosunu yazdığı The Last Duel filmiyle çok konuşulan Nicole Holofcener, 2013 yapımı Enough Said filminin ardından yeni bir proje için yeniden bir araya geliyor: Beth and Don!

Filmin başrolünde yer alacak olan Julia Louis-Dreyfus, aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstlenecek. Nicole Holofcener ise filmin hem senaryosunu kaleme alacak hem de yönetmenliğini üstlenecek.

Nicole Holofcener İmzalı Beth and Don Filminin Çekimleri 2022 İlkbaharında Başlayacak

Komedi türündeki filmde Julia Louis-Dreyfus, onu seven ve her şekilde destekleyen Don ile inanılmaz mutlu bir evliliği olan New Yorklu bir roman yazarı olarak yaşamını sürdüren Beth karakterine hayat verecek. Günün birinde Beth, Don’un kendisinin yazdıklarını yıllardır sevmediğini itiraf ettiğini duyduğunda, hayatlarında iyi olan her şeyi geri almakla tehdit eder. Bu durum da ikili arasındaki ilişkileri gergin bir hâle getirir.

Filmin çekimleri 2022 ilkbaharında New York’ta başlayacak. Daha önce komedi alanın muhteşem performanslar ortaya koyan Julia Louis-Dreyfus ve karakter yaratma konusundan her projesinin altından başarıyla kalkan Nicole Holofcener ortaklığından nasıl bir film ortaya çıkacağını hep birlikte göreceğiz.

Kaynak: filmloverss, variety

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!