Harrison Ford'un Marvel Sinematik Evreni'ne Katıldığı Kesinleşti

Ekim 19, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Ford, General Ross rolüyle ilk kez "Captain America: New World Order" filminde karşımıza çıkacak!

Geçtiğimiz günlerde Harrison Ford'un, General Thaddeus "Thunderbolt" Ross rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağı iddia edilmişti. Ford'un bu rolü üstleneceğine dair resmi açıklama da nihayet geldi.

General Ross karakteri, ilk kez 2008 yapımı "The Incredible Hulk" filminde William Hurt tarafından canlandırılmıştı. "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame" ve son olarak "Black Widow" filmlerinde de bu rolü tekrarlyan Hurt, geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybetti.

Rolü devralan Harrison Ford ilk olarak, Disney+ dizisi "The Falcon and the Winter Soldier"da yeni Captain America olan Anthony Mackie'nin ana karakter olarak yer alacağı ilk solo film olan "Captain America: New World Order"da karşımıza çıkacak. 3 Mayıs 2024'te vizyona girecek olan filmin senaryosunu dizinin yazarları Malcolm Spellman ve Dalan Musson kaleme alıyor. Yönetmeliği ise Julius Onah üstlenecek.

Bu konuda resmi bir açıklama olmasa da, Harrison Ford'un "Thunderbolts" filminde de General Ross rolünü tekrarlaması bekleniyor. "Captain America: New World Order"dan hemen sonra, 2024 yazında vizyona girecek olan "Thunderbolts" Captain America filmiyle doğrudan bağlantılı olacak.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!