Harrison Ford, Jason Segel ile Birlikte Apple Dizisi Shrinking'de Rol Almak için İmza Attı.

Nisan 6, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Efsane oyuncu, yıllar sonra bir dizide yer alacak

Harrison Ford, Apple komedi dizisi “Shrinking”de Jason Segel'le birlikte rol almak üzere anlaştı. Dizi, ilk olarak Ekim 2021'de duyurulmuştu. Segel, diziyi “Ted Lasso”nun yaratıcılarından Bill Lawrence ve “Ted Lasso”nun yıldızı, yazarı ve yardımcı yapımcısı Brett Goldstein ile birlikte yazacak. “Shrinking”, kuralları çiğnemeye ve danışanlarına tam olarak ne düşündüğünü söylemeye başlayan yaslı bir terapist olan Jimmy'yi (Segel) takip edecek.

Jimmy, eğitimini ve etiğini göz ardı ederek, kendisininki de dahil olmak üzere insanların hayatlarında büyük, çalkantılı değişiklikler yapar. Ford, ayakları yere basmayan, keskin görüşlü olarak tanımlanan Dr. Phil Rhodes'u oynayacak. Phil, iki genç himayesi Jimmy ve Gaby ile paylaştığı yıllar boyunca başarılı bir uygulama geliştiren Bilişsel Davranışçı Terapide bir öncü. Son derece bağımsız olan Phil'e kısa süre önce, araya giren arkadaşları, ayrı yaşadığı ailesi ve mirasıyla boğuşurken onu rahatlık alanından çıkmaya zorlayan Parkinson teşhisi kondu.

Rol, Ford'un ilk televizyon başrolü olacak. İkonik aktör en çok “Star Wars”, “Blade Runner” ve “Indiana Jones” gibi film serilerinde başrol oynamasıyla tanınıyor. Bunların sonuncusu şu anda Ford'un dünyayı gezen arkeolog olarak geri dönmesiyle beşinci filmine hazırlanıyor. “The Fugitive”, “Witness” (Oscar adaylığı kazandırdı), “Patriot Games”, “Sabrina” ve “Working Girl” gibi filmlerde de oynadığı biliniyor. Ford ayrıca, yakın zamanda Justin Theroux'un oynadığı bir Apple drama dizisine uyarlanan “The Mosquito Coast” filminde de rol aldı.

Segel, Lawrence ve Goldstein, yazarlığa ek olarak “Shrinking”de yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Lawrence, Doozer Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenirken, Doozer'dan Jeff Ingold ve Liza Katzer, Neil Goldman ile birlikte yürütücü yapımcılığı da üstleniyor. Doozer'ın genel bir anlaşma kapsamında olduğu Warner Bros. Television, stüdyo olarak hizmet verecek.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!