Antonio Banderas, Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen’lı Indiana Jones 5 Filminin Oyuncu Kadrosuna Katıldı

Temmuz 27, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Antonio Banderas, Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge ve Mads Mikkelsen’lı Indiana Jones 5 filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Yönetmenliğini James Mangold’un üstlendiği filmin çekimlerine başlandı.

Uzun süredir gündemde özellikle oyuncu kadrosuna katılan isimlerle var olan ancak çeşitli sebeplerle bir türlü prodüksiyonuna başlanamayan yeni Indiana Jones filmi, oyuncu kadrosuna son olarak Phoebe Waller-Bridge’in katılmasıyla bir anda hiç olmadığı kadar heyecan verici bir projeye dönüşmüştü.

Harrison Ford‘un Indiana Jones rolüyle geri döneceği yeni filmin başrollerinde Ford’a Fleabag ile harikalar yaratan Phoebe Waller-Bridge‘in eşlik edeceği ortaya çıkmış ancak Waller-Bridge’in nasıl bir rolde karşımıza çıkacağı hakkında herhangi bir bilgi verilmemişti. Daha sonra, filmin oyuncu kadrosuna son olarak Another Round filminde izleyici karşısına çıkan Mads Mikkelsen‘ın eklendiği açıklandı ve böylece filmin yarattığı beklentiler daha da yüksek bir seviyeye ulaştı. Şimdi ise filmin Phoebe Waller-Bridge, Harrison Fors ve Mads Mikkelsen’lı oyuncu kadrosuna Antonio Banderas da dâhil oldu.

Indiana Jones serisinin beşinci filmini ilk başta ilk dört filmi de yöneten Steven Spielberg’ün yönetmesi bekleniyordu. Ancak Spielberg, sürpriz bir kararla filmi yönetmekten vazgeçti. Seriyi, karaktere yeni bir soluk getirebilecek daha genç bir yönetmene bırakmak istediği söylenen Spielberg, bu kez yapımcılıkla yetinmeye karar verdi. Spielberg’in yerini alan isim ise 3:10 to Yuma, Logan, Ford v Ferrari gibi filmlerle tanınan James Mangold oldu.

Deadline’ın haberine göre, oyuncu kadrosunda yer verdiği Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Harrison Ford ve Antonio Banderas gibi isimlerle dikkat çeken, 29 Temmuz 2022 yılında vizyona girmesi planlanan filmin çekimlerine başlandı. Mangold’un senaryosunu Jez Butterworth ve John-Henry Butterworth ile birlikte kaleme aldığı filmin çekimlerine başlanmasıyla birlikte film setinden Phoebe Waller-Bridge’in 1960’lı yılların modasını yansıtan görüntüleri ortaya çıktı.

Müziklerini John Williams’ın besteleyecek ve böylece yapımcı olarak filmde yer alacak Steven Spielberg ve Harrison Ford’un yanı sıra Indiana Jones serisiyle özdeşleşen bir diğer isimin daha film için geri dönmüş olacak.

Film, henüz hangi rolü canlandıracağı bilinmeyen Antonio Banderas için uluslararası platforma atmasını sağladığı adım düşünüldüğünde önemli bir hamle olarak görülebilir. Indiana Jones 5’ın oyuncu kadrosunda Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen ve Antonio Banderas’ın yanı sıra Boyd Holbrook ve Shaunette Renée Wilson gibi isimler de yer alıyor. 2020 yılında Pedro Almodóvar imzalı Pain and Glory ile Oscar’a aday gösterilen Antonio Banderas’ın Nikolaj Arcel’in yöneteceği The Monster of Florence isimli dizide İtalyalı gazeteci Mario Spezi’yi canlandıracağı haberini sizlerle kısa bir süre önce paylaşmıştık. Geçtiğimiz günlerde Salma Hayek ile birlikte The Hittman’s Wife’s Bodyguard’la seyirci karşısına çıkan Banderas şu sıralar aynı zamanda Penélope Cruz ile birlikte rol aldığı Official Competition filmi üzerinde çalışıyor.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!