Christian Bale, The Church of the Living Dangerously Uyarlamasının Başrolünde Yer Alacak

Ağustos 25, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Christian Bale, David Kushner’ın The Church of the Living Dangerously isimli makalesinden uyarlanacak olan filmin başrolünde yer alacak. Filmin senaryosunu The Big Short’un Oscar ödüllü senaristi Charles Randolph kaleme alacak.

The Fighter’daki performansıyla Oscar kazanan, bugüne kadar The Dark Knight, American Psycho, The Prestige, The Machinist gibi önemli yapımlarda kayda değer performanslara imza atan Christian Bale, son olarak 2019 yapımı Ford v Ferrari filminde rol almıştı.

Yaklaşık iki yıldır beyazperdeden uzak kalan usta oyuncu, önümüzdeki dönemlerde kötü karaktere hayat verdiği Taika Waititi imzalı Thor: Love and Thunder ile beraber David O. Russell’ın oyuncu kadrosuyla merak uyandıran yeni filminde izleyici karşısına çıkacak.

Şu an post prodüksiyon aşamasında olan bu iki filmin yanı sıra Bale, David Kushner‘ın Vanity Fair’de yayınlanan The Church of the Living Dangerously isimli makalesinden sinemaya uyarlanacak olan filmin başrolünde yer alacak.

Christian Bale’in Yapımcılığını da Üstleneceği Filmin Senaryosunu The Big Short’un Senaristi Charles Randolph Kaleme Alacak

New Regency’nin haklarını satın aldığı makaleden uyarlanan filmde Christian Bale, Amerika’nın en büyük papazlarından biriyken Meksika karteli için uyuşturucu kuryeliği yapan John Lee Bishop‘u canlandıracak. Amcaları tarafından eğlence amacıyla mahalledeki diğer çocuklarla kavgaya sokulan ve bu sebeple zorlu bir çocukluk geçiren Bishop büyüdüğünde ise kiliseye kendisi ile birlikte egzotik hayvanları getiren, kısa süre içerisinde oldukça zenginleşen bir papaza dönüşüyor. Ancak bu başarıyı kontrol edemiyor ve bir süre sonra ağrı kesici ve alkol bağımlılığı başlıyor.

David Kushner’ın babası üzerine yazdığı bu makalede anlattığına göre John Lee Bishop, papazlık yaptığı dönemde alkol ve ağrı kesicilere bağımlı hâle geldi. Kendi oğlu David’in uyuşturucu madde bağımlısı olmasından sonra uyuşturucunun gençler üzerindeki gücünü anlamak için bu maddeleri de kullanmaya başladı ve bu durum, bir Meksika karteli için uyuşturucu kuryeliği yapmasına vesile oldu. Meksika sınırını 20 kez geçtikten sonra yakalandı ve beş yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Christian Bale’in yapımcılığını da üstleneceği filmin senaryosunu ise The Big Short’un Oscar ödüllü senaristi Charles Randolph kaleme alacak. Yönetmeni henüz belli olmayan filmle ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kaynak: collider

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!