Christopher Lloyd, Mandalorian'ın 3. Sezonunda

Mart 21, 2022
REKLAM YÜKLENİYOR

Christopher Lloyd, tarihi kariyerine bir başka ikonik bilim-kurgu serisini ekliyor

Geleceğe Dönüş oyuncusu, şu anda Güney Kaliforniya'da üçüncü sezonunu çeken Disney Plus'ın Star Wars dizisi The Mandalorian'ın oyuncu listesinde yer alıyor. Rolüyle ilgili karakter ayrıntıları şimdilik gizli tutuluyor, ancak, resmi kaynaklarda konuk oyuncu olarak tanımlanıyor.

Christopher Lloyd, Geleceğe Dönüş üçlemesinde (1985-1990) zaman yolculuğu yapan bilim adamı Dr. Emmett Brown'ı canlandırdı ve rolü uzun kariyerinde en kalıcı yapım oldu. Bilim-kurgu cephesinde, Star Trek III: The Search for Spock'ta (1984) kötü niyetli Klingon Komutanı Kruge'u da oynadı. O, seminal sitcom Taxi (1978-83) dahil olmak üzere birçok Emmy Ödülü kazanan bir oyuncu.

Oyuncu, son zamanlarda, Bob Odenkirk başrollü Universal aksiyon filmi Nobody'de ve George Clooney'nin yönettiği The Tender Bar'da rol aldı. The Mandalorian'ın efsanevi serilerden karakter getirme olayı ilk değil. Örneğin, Terminatör'ün yıldızı Michael Biehn, ikinci sezonda unutulmaz bir bölümde yer aldı. Yönetici yapımcılar Jon Favreau ve Dave Filoni'den gelen The Mandalorian, Kasım 2019'da Disney Plus'ın amiral gemisi programı olarak lanse edildi ve etkileyici abone büyümesinin hızlanmasına yardımcı oldu.

İkinci sezon 2020'nin sonlarında yayınlandı ve ilk yan ürün The Book of Boba Fett ile 28 Aralık'ta çıkış yaptı. Pedro Pascal, bir ödül avcısı olarak yer alıyor. Pascal ile birlikte, geri dönmesi beklenen dizinin dayanak noktaları arasında Carl Weathers ve Giancarlo Esposito yer alıyor. The Mandalorian'ın üçüncü sezonu için herhangi bir çıkış tarihi açıklanmadı. Lucasfilm, şu anda Ewan McGregor'un başrolde olduğu Obi-Wan Kenobi dizisinin 25 Mayıs'taki prömiyeri için hazırlanıyor.

Kaynak: beyazperde

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!