Rebecca Ferguson, Wool adlı distopik bir gelecekte geçen Apple TV+ dizisinde rol olacak

Mayıs 29, 2021
REKLAM YÜKLENİYOR

Hugh Howey’in distopik bir gelecekte geçen aynı isimli romanından uyarlanan Wool adlı Apple TV+ dizisinin başrolünde Rebecca Ferguson yer alacak.

İklim değişikliği yüzünden insanların yer altında, dikey olarak inşa edilmiş bir siloda yaşadığı ve güvenliklerini korumak için kendilerini son derece düzenli bir hayata soktuğu bir gelecekte geçen Wool, ilk olarak Hugh Howey tarafından kısa hikaye şeklinde yazılıp yazarın kendisi tarafından online olarak yayımlanmıştı. Daha sonra kısa hikayesinin çok beğenilmesi üzerine yazar, Shift ve Dust adlı iki kitap daha yayımlayarak hikayeyi “Silo” adı verilen bir üçlemeye çevirmişti.

Mission: Impossible, Florence Foster Jenkins, The Greatest Showman ve Doctor Sleep gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan Rebecca Ferguson, son olarak senenin çok beklenen yapımlarından olan Dune’da rol almıştı. Dizinin hem yapımcılığı üstlenecek hem de senaryosunu kaleme alacak olan Graham Yost ise, Steven Spielberg’in de yapım kadrosunda olduğu 2. Dünya Savaşı’nı konu edinen dizi Masters of Air ve The Mandalorian’ın ilk sezonunu kaleme almıştı.

Kaynak: theplaylist

Yorumlar

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...

Yorumunuzu Ekleyin
Not: HTML kodlarınız yorumlarınıza eklenmez!